کد خبر: ۳۶۵۱۵
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۸۴ - ۱۹:۳۵

بهبود اجباری کیفیت نان با گران کردن جوش شیرین!

آفتاب‌‌نیوز : رسول ديناروند افزود: در زمان حاضر جوش شيرين توسط شركتهاي پتروشيمي توليد و با قيمت بسيار نازل نسبت به خمير مايه در اختيار نانوايان قرار مي گر‌د به همين علت نانوايان تمايل دارند از جوش شيرين كه هم ارزان تر است و هم با سرعت بيشتري خمير را تخمير مي كند استفاده كنند در حالي كه مصرف جوش شيرين مضر سلامت است و موجب از بين رفتن ذخاير آهن بدن مي شود. 

وي ادامه داد: بر اساس نظر شوراي عالي سلامت قرار است از اين پس جوش شيرين با قيمت واقعي عرضه شود و يارانه آن براي حمايت از خميرمايه هزينه شود تا كيفيت نان مصرفي مردم ارتقا يابد. 

ديناروند افزود:‌ شوراي عالي سلامت همچنين وزارت بهداشت، وزارت بازرگاني و وزارت صنايع را موظف كرد تا براي افزايش ايمني مواد غذايي موجود در كشور و جلوگيري از توزيع مواد غذايي غير مجاز و قاچاق و نيز نظارت دقيقتر بر حمل و نقل سالم مواد غذايي و ارتقاي سطح كنترل مواد غذايي اقدام كنند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین