پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۳۶۵۴۰۱
۲۰:۱۷
۱۳۹۵/۰۲/۱۴

حضور سرزده نتانیاهو در نزدیکی مرز غزه

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند امروز سه شنبه نخست‌وزیر به همراه مقامات ارشد نظامی این رژیم از منطقه مرزی در نزدیکی نوارغزه «بازدید سرزده» داشته است.
۲۰:۱۷
۱۳۹۵/۰۲/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز، رسانه‌های صهیونیستی از «بازدید سرزده» نخست‌وزیر  این رژیم از منطقه مرزی با نوار غزه خبر دادند.

به گزارش فارس، روزنامه‌های رژیم صهیونیستی از قبیل «جروزالم پست»، گزارش دادند بنیامین نتانیاهو به همراه «موشه یعلون» وزیر جنگ و «گادی ایزنکوت» رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم امروز سه شنبه به نزدیکی مرز نوار غزه رفتند.

رسانه‌های صهیونیستی حضور نتانیاهو به همراه دیگر مقامات ارشد نظامی این رژیم در نزدیکی مرز نوار غزه را «بازدید سرزده» توصیف کردند.

این اقدام در حالی برگزار شده که پیش از این بنیامین نتانیاهو در اقدامی چالش برانگیز،‌ جلسه کابینه این رژیم را در منطقه جولان اشغالی برگزار کرد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
نتانیاهو
ارسال پیام
captcha