به گزارش آفتاب نیوز، شب جمعه هفته گذشته در باغی 40 هزار متری در منطقه سعادت آباد هفت بازیگر معروف سینما در یک پارتی شبانه دستگیر شدهاند و از محلی که در آن حضور داشتند، 80 بطر مشروبات الکلی کشف شده است.
یک منبع آگاه در گفتوگو با میزان این خبر را تایید کرده است.
این بازیگرها رفته بودن سر صحنه ضبط نمیدونم کدوم شیر پاک خورده ای می خواست واسشون پاپوش درست کنه برد این مشروبها رو اونجا گذاشت بعد نامرد به پلیس زنگ زد که بیاین اینها رو بگیرین،نشون به تیم نشون که مگه ۷ بازیگر میتونن این همه مشروب بخورن
اینقدر به زندگی خصوصی مردم کار نداشته باشیم. وقتی در آمارها می خونیم که ایران بالاترین میزان مصرف مواد الکلی و مواد مخدر رو در جهان داره چرا اصرار داریم همه کارشون رو مخفی کنند و بریزیم چند نفر جوان بازیگر رو به بهانه ایکه در یک مهمانی بودن و از این نوشیدنیها هم اونجا بوده دستگیر کنیم و آبروشونو به خیال خودمون ببیریم؟ بهتر نیست بجای برخوردهای آمرانه پایبستهای ویران شده خانه رو تعمیر کنیم؟