پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۳۷۰۶۵
۲۱:۲۲
۱۳۸۴/۱۰/۲۳

سياست‌هاي دولتي؛عامل ورشكستگي شركت‌هاي اينترنتي

۲۱:۲۲
۱۳۸۴/۱۰/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، سروش حريرفروش افزود: يكي از دلايل ورشكستگي برخي از شركت‌هاي ISP ، مديريت آنها توسط افراد فني است. 

وي تصريح كرد: عامل دوم برخورد ناعادلانه دولت با بخش خصوصي بوده و هر جا كه لازم باشد تعدادي از شركت‌هاي دولتي آرم بخش خصوصي را به خود مي‌زنند. 

وي افزود: هر مناقصه و مجوز خوبي به شركت‌هايي واگذار مي‌شود كه از پشتوانه دولتي برخوردار بوده و شركت‌هاي دولتي از اين طريق با شركت‌هاي واقعاً خصوصي رقابت مي‌كنند.

حريرفروش خاطرنشان كرد: در چنين شرايطي شركت‌هاي خصوصي كه مجبور به پرداخت مبلغ زيادي حقوق و دستمزد به كاركنان خود هستند با كمبود منابع مالي و ورشكستگي مواجه شده و از آنها به وزارت كار شكايت مي‌شود. 

وي ، در ادامه ارائه مجوزهاي متعدد توسط شركت مخابرات را يكي ديگر از دلايل اين امر دانست و گفت: ‌در هيچ كجاي دنيا اين طور نيست كه يك ICP بتواند ISP هم باشد و يك PAP بتواند هم ICP باشد هم ISP.

وي با بيان اين كه مخالف با ورود تكنولوژي‌هاي جديد نيستيم عنوان كرد: اگر مخابرات مي‌خواهد مجوز PAP بدهد اشكالي ندارد، ولي ارائه سرويس اينترنت به مصرف كننده بايد بر عهده ISP بوده و PAP فقط بستر مورد نياز را فراهم كند.
اين مديرعامل ورشكسته با اشاره به اين كه ISPها قدرت رقابت با ICPها و PAP ها را ندارند، افزود: اگر دولت شركت‌هاي دولتي را با عنوان شركت‌هاي خصوصي در مناقصه‌ها و مجوزها دخيل نمي‌كرد، شايد بسياري از ISP ها دچار ورشكستگي نمي‌شدند.




گزارش خطا
ارسال پیام
captcha