پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۳۷۱۷۲۱
۱۹:۵۸
۱۳۹۵/۰۳/۱۱

کارمندان متخلف شهرداری تهران عزل شدند

شهرداری تهران برخورد قاطع با کارکنان متخلف را در دستور کار قرار داده است.
۱۹:۵۸
۱۳۹۵/۰۳/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز،
به گزارش میزان، مجموعه های نظارتی اعم از گزینش، بازرسی، حراست، هیئت های رسیدگی به تخلفات اداری و ... نقش بسیار موثری در امر سالم سازی محیط، ارتقاء امنیت شغلی، ارتقاء کارآمدی و درنهایت افزایش بهره وری در سازمان های دولتی برعهده دارند. با این وجود، در این میان نقش مجموعه های بازرسی و حراست در تامین امنیت و سلامت جامعه اداری بیشتر نمایان است.

حراست کل شهرداری تهران در راستای انجام رسالت و وظایف ذاتی خود و سرلوحه قراردادن فرامین مقام معظم رهبری و تدابیر و منویات شهردار تهران، پس از انجام بررسی های دقیق، صحیح و طولانی مدت در خصوص موارد پیش آمده، در هفته جاری اقدام به برخورد قاطع با چند تن از کارکنان متخلف، خاطی، سهل انگار و ... کرد که در بین آنان برخورد با شهردار ناحیه و پرسنل حراست هم دیده می شود.

لازم به ذکر است این برخوردهای اداری شامل عزل از مسئولیت، تعدیل و انفکاک از مجموعه است و افراد مزبور پس از برکناری از پست ها و مسئولیت های مربوطه جهت تعیین تکلیف به کارگزینی محل خدمت خود معرفی شده اند.

نامبردگان پس از برگزاری جلسات مشترک بین کارشناسان حراست کل و صاحب نظران اداره کل منابع انسانی در نهایت به صورت لغو قرارداد و یا تکمیل و طرح پرونده تخلفاتی ایشان در اداره کل هیات های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان شهرداری تهران تعیین تکلیف نهائی خواهند شد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
تخلف شهرداری
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
مجید
United States of America
۰۷:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۲
باید چمران و شهردار را عوض کرد.
پاسخ
ناشناس
Romania
۰۱:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۲
خود شهردار را بايد بركنار كنند ، هركجاي دنيا اين اتفاق مي افتاد شهردار بركنار مي شد
پاسخ