اقتصاد و صنعت » عمومی
کد خبر: ۳۷۱۷۵۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۹
هشدار همراه اول به وعده شارژ رایگان
شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: رباتی در شبکه پیام رسان تلگرام در حال فعالیت است که به کاربران وعده شارژ رایگان می دهد اما این موضوع هیچ ارتباطی با همراه اول ندارد.
آفتابنیوز :
شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: در برخی شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها در روزهای گذشته صفحاتی به نام اپراتورها ایجاد شده است که اطلاعاتی از کاربران دریافت می کنند.
به گزارش آفتاب، در ادامه این اطلاعیه آمده است: همراه اول هوشیاری مشترکان و تعامل آنان با درگاه های رسمی این اپراتور را خواستار شد.
مشترکان این اپراتور برای دریافت اطلاعات تعرفه ها، بسته های تشویقی، سرویس ها، نام برندگان، پیشنهادها و انتقادها، فقط از راه های «سامانه اطلاع رسانی 9990»، «درگاه اینترنتیmci.ir»، «اپلیکیشن همراه من (my mci)»، «کانال تلگرام telegram.me/www_mci_ir»، «صفحه اینستاگرام Instagram.com/hamrah_e_aval» و صفحه های همراه اول در لینکدین، آپارات، کلوب و لنزور اقدام کنند و به درگاه های دیگر که ادعای ارتباط با این اپراتور را دارند، اعتماد نکنند. راه های ارتباطی با همراه اول در درگاه آن معرفی شده است.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۱
نمیدونم چه کسی به همراه اول اجازه میده که شماره مردم رو به این شرکت ها بده از چند وقت شده مداوم پیام میدن که شما در قرعه کشی شرکت داده خواهید شد . این پیام های تبلیغاتی حتی بعد از قطع پیام ها منو دیوونه کرده
