صفحه نخست » عمومی
کد خبر: ۳۷۲۷۴۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۲
محسن رضایی در جمع خبرنگاران اعلام کرد
اقدام سپاه برای آزادی دیپلماتهای ایرانی در اسرائیل
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه احمد متوسلیان و ۳ دیپلمات دیگر زنده هستند، از اقدامات خوب امنیتی و اطلاعاتی سپاه پاسداران برای آزادی حاج احمد متوسلیان و ۳ دیپلمات دیگر خبرداد.
آفتابنیوز :
سرلشکر محسن رضایی دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه اختتامیه نخستین کنگره جهانی اقتدار در جمع خبرنگاران در پاسخ به این
پرسش که آیا برای آزادی حاج احمد متوسلیان و 3 دیپلمات دیگر اقداماتی از سوی ایران انجام شده است یا خیر، خاطرنشان کرد: از همان ابتدای دستگیری 4 دیپلمات توسط رژیم غاصب اسرائیل، اقداماتی برای کسب اطلاع از سرنوشت این عزیزان آغاز شد. در حال حاضر هم با اطلاعاتی که از سوی مراکز اطلاعاتی و امنیتی کشور انجام شده، متوجه شدیم آن عزیزان زنده هستند.
پرسش که آیا برای آزادی حاج احمد متوسلیان و 3 دیپلمات دیگر اقداماتی از سوی ایران انجام شده است یا خیر، خاطرنشان کرد: از همان ابتدای دستگیری 4 دیپلمات توسط رژیم غاصب اسرائیل، اقداماتی برای کسب اطلاع از سرنوشت این عزیزان آغاز شد. در حال حاضر هم با اطلاعاتی که از سوی مراکز اطلاعاتی و امنیتی کشور انجام شده، متوجه شدیم آن عزیزان زنده هستند.به گزارش آفتاب، سرلشکر رضایی در ادامه از اقدامات خوب امنیتی و اطلاعاتی سپاه پاسداران برای آزادی حاج احمد متوسلیان و 3 دیپلمات دیگر خبر داد.
وی در ادامه گفتوگوی خود با خبرنگاران با اشاره به ویژگیهای منحصر به فرد شهید طهرانی مقدم گفت: یکی از ویژگیهای ارزشمند شهید عزیز این بود که در کارهایش همیشه توکل به خدا میکرد و تلاش داشت رضایت الهی را جلب کند که به همین دلیل خداوند متعال کمک حال او بود.
فرمانده اسبق سپاه افزود: طهرانیمقدمها در حال شکلگیری هستند و دشمنان نظام و انقلاب بدانند همین جوانان انقلابی و غیور ما خواب را از چشمان آنها خواهند گرفت.
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۱
حاج احمدمتوسلیان بی تردید اسطوره بود.شجاع ترین وصادق ترین فرمانده ی جنگ .امیدوارم ایشان زنده وسالم باشند.وطن به وجود امثال ایشان افتخارمی کند.
