پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۷۵۲۳۴
۲۳:۲۵
۱۳۹۵/۰۳/۲۶

ترکاشوند: کاوه رضایی فردا قرارداد می‌بندد/ کنعان‌زادگان 1.5 میلیارد از ما می‌خواست

مسئول نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس می‌گوید: محمدحسین کنعان‌زادگان از باشگاه پرسپولیس درخواست 1.5 میلیارد تومان دستمزد کرده بود.
۲۳:۲۵
۱۳۹۵/۰۳/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز،
محمدعلی ترکاشوند پس از جلسه با کاوه رضایی اظهار کرد: صحبت‌های خوبی با او انجام دادیم و به توافق نهایی رسیدیم. رضایی قرار است فردا به باشگاه بیاید تا قراردادش را امضا کند.

وی درباره عقد قرارداد محمدحسین کنعان‌زادگان با استقلال هم گفت: این بازیکن به دفتر من آمد و گفت: قراردادم با باشگاه پرسپولیس به اتمام رسیده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: اگر می‌خواهید برایتان بازی کنم باید قرارداد یک میلیارد و پانصد میلیون تومانی با من ببندید و پانصد میلیون تومان را نیز نقداً به من بدهید. به همین دلیل ما درخواست او را رد کردیم. البته مدارکی که در اختیار داریم کنعان زادگان شش ماه دیگر با باشگاه پرسپولیس قرارداد دارد و به همین خاطر ما از او شکایت خواهیم کرد.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Finland
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
پشت انتقال کنعانی به استقلال دست کی هست
پاسخ