پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۵۲
کد خبر:۳۷۶۹۹۸
۰۰:۲۳
۱۳۹۵/۰۴/۰۴

دعوت ظریف از نخست‌وزیر هلند برای سفر به ایران+تصاویر

دعوت ظریف از نخست‌وزیر هلند برای سفر به ایران+تصاویر
وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با نخست‌وزیر هلند، با ابلاغ سلام گرم رئیس‌جمهور، از «مارک روته» - نخست وزیر هلند - برای انجام سفر رسمی به ایران دعوت کرد.
۰۰:۲۳
۱۳۹۵/۰۴/۰۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
محمدجواد ظریف در این دیدار با اشاره به نقش هلند در اتحادیه اروپا، روابط تهران - لاهه را دیرینه خواند و با اشاره به روند گسترش مناسبات دو جانبه در یک سال اخیر گفت: هلند هم‌اینک سومین شریک تجاری ایران در بین اعضای اتحادیه اروپا است.

نخست‌وزیر هلند نیز در این دیدار بر تمایل دولت هلند برای تحکیم و توسعه مناسبات با ایران تاکید کرد.

در ادامه این دیدار مارک روته با اشاره به سفر وزیر خارجه و دو سفر وزیر اقتصاد هلند به ایران در یک سال اخیر، آن را نشانه علاقه و تمایل دولت هلند به تقویت همکاری‌های مشترک با ایران دانست.

دعوت ظریف از نخست‌وزیر هلند برای سفر به ایران+تصاویر

نخست‌وزیر هلند تصریح کرد: شرکت‌های بزرگ هلندی علاقه‌مند به گسترش همکاری‌های با ایران هستند.

به گزارش ایسنا، همچنین محمدجواد ظریف روز پنجشنبه در جریان سفر به هلند در دیدار و ملاقات با «هنک کامپ» وزیر اقتصاد این کشور در لاهه، در محل وزارت اقتصاد هلند، افزود: شرایط بسیار مناسبی برای همکاری‌های اقتصادی بین دو کشور فراهم شده است.

به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به حضور قابل توجهی از ایرانیان در هلند گفت: در صورتی که فعالیت‌های بانکی تجار ایرانی در این کشور تسهیل شود، توسعه تجارت بین دو کشور شتاب بیشتری به خود خواهد گرفت.

طرفین در این دیدار بر لزوم رایزنی مقامات بانکی دو کشور برای گسترش همکاری‌ها تاکید کردند.

در این دیدار راه‌های توسعه همکاری‌ها بین ایران و هلند نیز مورد بررسی قرار گرفت.

دعوت ظریف از نخست‌وزیر هلند برای سفر به ایران+تصاویر

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha