آفتابنیوز : بیشتر ذرتهایی که ما دیدهایم، زرد و طلایی رنگ هستند، ولی باید گفت، یک نوع ذرّت منحصر به فرد و عجیب به نام ذرت رنگین کمان وجود دارد که دانههای آن به رنگهای مختلف و متنوعی است. این ذرتها کاملا طبیعی هستند و نتیجه اصلاح ژنتیکی نیستد.
نخستین بار یک کشاورز اهل اوکلاهاما این ذرت را شناسایی کرده و به کشت آن پرداخت.
به این محصول در ابتدا ذرت شیشهای میگفتند، ولی پس از مدتی کشاورزان دریافتند که این ذرّت به رغم ظاهر خوش رنگ و فریبنده، بسیار دیر هضم و سفت است.
به گزارش تابناک، از این روی به آن لقب ذرت سنگ چخماقی دادند که تصاویری از آن را با هم میبینیم.