در غسالخانه بهشت زهرا چه می گذرد؟/ انتقاد یک مخاطب درباره نحوه غسل و کفن اموات
موضوع تغسیل و تکفین اموات در بهشت زهرا همواره از مسایل حساس جامعه به خصوص کسانی که عزیزی را در بزرگترین گورستان ایران به خاک سپرده اند است. یکی از مخاطبان در این باره انتقادات زیادی را مطرح کرده است.
به گزارش آفتاب نیوز، موضوع بسته شدن در سالن تطهیر و تغسیل اموات در بهشت زهرا مورد اعتراض کاربران سرویس مشکلات مردم قرار گرفته است.
مخاطبی به نام مریم در این باره نوشته: سلام چرا از سال گذشته درب سالن تطهير غسالخانه بهشت زهرا بر روي همراهان متوفي بسته شده و امكان مشاهده از پشت شيشه رو گرفتن بنده از چند نفر شنيدم از وقتي اين اتفاق افتاده غسالان با بيرحمي تمام ميت رو مي شورند و حتي بستن لنگ را هم رعايت نمي كنند خواهشا پيگير شويد تا اين در باز شود و مردم ناظر باشند.
بررسی های خبرنگار ما نشان می دهد بخشی از سخنان این مخاطب صحت دارد و مسئولان بهشت زهرا تصمیم به بستن درب سالن تطهیر بهشت زهرا گرفته اند. آنها همچنین تصمیم گرفته اند دو روحانی در سالن تغسیل مستقر شوند تا نحوه غسل و کفن را به صورت شرعی نظارت کنند.
ظاهرا مدیران بهشت زهرا معتقدند نظارت روحانیون به صورت تمام وقت اطمینان بیشتری برای صحت شرعی تغسیل اموات فراهم می کند تا نظارت مردمی.
درباره بخش دیگر کامنت این مخاطب مبنی بر شنیده های این کاربر، به دلیل بسته بودن در سالن تغسیل امکان تایید یا رد این ادعا برای ما مقدور نیست.
گفتنی است با وجود ارسال این نظر به سازمان بهشت زهرا، تاکنون روابط عمومی و مدیران این سازمان حاضر به مصاحبه تلفنی در این ارتباط نشده اند.
منبع: خبرآنلاین