کد خبر: ۳۸۹۹۱۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۱

تمرین عجیب شاگردان دایی/توضیح سرپرست تیم+تصاویر

بازیکنان تیم نفت تهران دیروز در جاده های خاکی سرعین تمرینات سنگینی را پشت سر گذاشتند.
آفتاب‌‌نیوز :
باشگاه نفت تهران دیروز(پنج شنبه) عکس هایی از تمرین عجیب شاگردان دایی در جاده های خاکی سرعین را منتشر کرد که بازتاب بسیاری در فضای مجازی و خبرگزاری ها داشته است. ایرانیان سرپرست تیم فوتبال نفت در این باره به ایسنا گفت:‌ به هر حال روش کاری آقای دایی به این شکل است و دیروز بازیکنان در هوای بسیار خنک سرعین و در فضایی بسیار زیبا در کوه ها و دشت ها به تمرین پرداختند و آقای دایی هم سوار بر اسب روی کار بازیکنان نظارت داشت.

وی افزود: تمرین بازیکنان در دو نوبت صبح و عصر انجام می شود. بازیکنان ابتدا در سالن بدنسازی اردبیل تمرین می کنند و سپس به سرعین می روند تا تمرین بانشاطی را در فضای باز برگزار کنند. خدا را شکر همه هم از این تمرین ها راضی بودند.

به گزارش ایسنا، با اعلام سایت باشگاه نفت، شاگردان علی دایی عصر فردا در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم ابی پوشان اردبیل خواهند رفت و احتمالا سه شنبه نیز رو در روی صبای قم قرار بگیرند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۳
amir
|
United States of America
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۹
0
0
سلام کلانتر دایی
ناشناس
|
United States of America
|
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۹
0
4
تحقیر آمیز است.باید خوئش همپای شاگرداش میدوید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
عه وا حرفیه ها ...
تازه بعد چند سال به شکم گنده دست پیدا کرده الکی الکی که نمیشه آبش کرد :)))
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین