آفتابنیوز : دکتر مصطفی محقق در گفتوگو با ایسنا، با اعلام این مطلب در خصوص منوی تغذیه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت الزامی برای افزایش تعداد منوی تغذیه دانشجویان به دانشگاه علوم پزشکی اعمال نکرده و دانشگاهها بنا بر اختیار خود میتوانند دراین زمینه تصمیم گیری کنند. به طوری که در سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل محدودیت در توزیع غذا در دانشکدهها تنها تعداد محدودی از سلفسرویسهای خود را دو منویی کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: برنامه دانشگاه علوم پزشکی تهران برای سال تحصیلی 95 و 96 این است که در تمامی سلفسرویسهای دانشکدههای این دانشگاه غذا به صورت دو منویی توزیع شود.
دکتر محقق همچنین از برنامه صنعتی کردن آشپزخانه دانشگاه علوم پزشکی تهران خبرداد گفت: در حال حاضر تصمیم صنعتی کردن آشپزخانه این دانشگاه نهایی شده و اجرای این برنامه با بودجه 3 میلیارد تومانی ازنیمه دوم سال آغاز میشود. بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته کار اتمام این پروژه به دو سال زمان نیاز دارد.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران از امسال به مدت دو سال که کار صنعتی کردن آشپزخانه زمان نیاز دارد، از آشپزخانه مرکزی دانشگاه تهران (که یک آشپزخانه صنعتی است) برای تهیه و توزیع غذا استفاده می کند.
به گفته وی، پخت غذا در دیگهای صنعتی و چندلایه به شکل بخارپز از مزایای اصلی اشپزخانه صنعتی است و با راهاندازی این آشپزخانه دیگر لازم نیست غذاهایی با حجم بالا در دیگ های معمولی و به شکل سنتی پخت شوند.
دکتر محقق بودجه تغذیه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی را بسیار ناچیز عنوان کرد و گفت: به طور کلی اعتباری که از وزارت بهداشت برای تغذیه دانشجویان اختصاص داده میشود نصف اعتبار مورد نیاز دانشگاهها است. بنابراین بسیاری از این بودجه ها با کمک دانشگاه و پولی که از درآمدهای بیمارستانی و بخشها به دست میاید جبران میشود.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان خاطر نشان کرد: کیفیت مواد اولیه که برای تهیه غذا به کار گرفته میشود تقریبا کیفیت مطلوب و قابل قبول است اما به طور کلی وقتی که غذا به تعداد 12 تا 13 هزار نفت دانشجو پخت میشود مطمئنا اختلاف سلیقه در خصوص کیفیت غذا وجود دارد. بنابراین دانشگاه علوم پزشکی تهران تمام تلاش خودرا به کار میگیرد با جبران هزینههای تغذیه دانشجویان کیفیت غذاها ارتقاء پیدا کند.