پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۹۲۳۴۷
۱۳:۳۱
۱۳۹۵/۰۶/۰۸

بلیت‌های «فروشنده» به قیمت عادی برمی‌گردد

طبق اعلام پخش‌کننده فیلم «فروشنده» اصغر فرهادی؛ بلیت‌های این فیلم از شنبه 13 شهریور ماه به قیمت سابق پیش فروش می‌شود.
۱۳:۳۱
۱۳۹۵/۰۶/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش ایسنا، طبق اعلام دفتر «فیلمیران» با توجه به مخالفت تهیه‌کننده فیلم «فروشنده» با افزایش قیمت بلیت‌های سینمایی این فیلم، قیمت بلیت‌های این فیلم بنا به تصویب شورای صنفی نمایش به قیمت سابق همان سینماهای ممتاز 8000 تومان و سینماهای مدرن 10 هزار تومان به فروش می‌رسد.

بنابر این اعلام؛ با توجه به اینکه طی چند روز اخیر برای روزهای چهارشنبه، پنج‌شنبه و جمعه با قیمت قبلی برای فیلم اصغر فرهادی پیش فروش بلیت انجام شده‌ است،تغییر قیمت بلیت به روال سابق از شنبه 13 شهریور ماه انجام می‌شود.

فیلم «فروشنده» با بازی شهاب حسینی و ترانه علیدوستی از روز چهارشنبه  10 شهریور ماه با 13 سالن در تهران و 12 سالن در شهرستان‌ها نمایش خود را آغاز می‌کند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
فروشنده
ارسال پیام
captcha