آفتابنیوز : ببینید چه مواد نامطبوع دیگری در برخی ایسنکها و نوشیدنیهای مورد علاقهتان وجود دارد.
۱. به چاشنی های وانیلی و رازبری ممکن است "کاستریوم”، ترکیبی از مدفوع و ادرار سگ آبی افزوده شود. کاستریوم در محصولات مراقبت پوستی هم به کار میرود. سازمان غذا و دارو ایالات متحد، این محصول را جزء "طعم دهندههای طبیعی” طبقه بندی کرده است، پس اگر بخوریدش نمیفهمید.
۲. در ماست، نوشیدنی آلبالویی و گیلاسی، مرباها، کیکها، و محصولات گوجه فرنگی، احتمالا دستِ کم نیم کیلوگرم رنگ قرمز در زندگیتان مصرف کردهاید. این یعنی دستِ کم ۷۰۰۰۰ سوسک دانه قرمز خوردهاید.
۳.یکی از عناصر مهم غذاهای وندی تند عامل دی اکسید سیلیکون است. نام عامش، پودر شن و شیشه است.
۴.گلاتن از کلاژن، با جوشاندن بافت مفاصل حیوانات، تهیه میشود. امروزه، گلاتن اکثرا از پوست خوک بهدست میآید.
۵.لانولین_ ترشح چرب موجود در پشم گوسفند_ ماده ی تأیید شدهی سازمان غذا و دارو برای نرمکردن آدامسهای جویدنی است. هم چنین در لوازم آرایشی، کرم ضد آفتاب، و محصولات نوزاد نیز یافت میشود.
۶.سلولز، یا مغز نیشکر چوبی که بیشتر به خاک اره معروف است، در پنیرهای تکهای وجود دارد. این ماده آنها را از به هم چسبیدن نگه میدارد. سلولز در پنیر پارمژان هم پیدا میشود.
۷.ِل سیستئین، آمینو اسیدی است که اغلب در سیستمهای خنککنندهی خمیر استفاده میشود و نانهای تولید انبوه را نرم میکند. این ماده از موی انسان یا پر اردک تهیه میشود. با اینکه ۸۰% ال سیستئین از موی انسان تهیه میشود، مک دانلد از پر اردک در پای سیب داغ و رول دارچین گرمش استفاده میکند.
۸.سازمان غذا و دارو آمریکا، نظر مثبت قانونیاش را نسبت به وجود ۱۹ کرم و ۷۴ کنه در یک قوطی ۳.۵ اونسی قارچ اعلام کرده است.
۹.بیسولفیت سدیم در بیشتر تمیزکنندههای توالت به کار میرود. این ماده همچنین در افزایش ماندگاری و تغییر رنگ چیپسهای سیبزمینی استفاده میشود.
۱۰.ما نمیگوییم موی موشها، مادهی سحرآمیز شکلات مورد علاقهی شماست… ولی ممکن است مثل یک مهمان ناخوانده در آن باشند. سازمان غذا و دارو اجازهی وجود یک موی موش در هر ۱۰۰ گرم شکلات را میدهد.
منبع: سایت بازده