صفحه نخست » عمومی
کد خبر: ۳۹۹۱۷۳
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۶
۵ میوه و سبزی که باید با پوست مصرف شود
به گفته کارشناسان تغذیه، پوست برخی میوه ها وسبزیجات سرشار از مواد مغذی است و نباید گرفته شوند.
آفتابنیوز :
از آنجائیکه پوست برخی مواد خوراکی حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است، نباید پوست کنده شوند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد.
سیب: پوست سیب سرشار از پکتین فیبری محلول است. پکتین به کاهش سطح کلسترول بد کمک کرده و سطح قند خون را ثابت نگه می دارد.
انگور: پوست انگور حاوی فیتوشیمیایی های مفید برای سلامت قلب است.
سیب زمینی: پوست سیب زمینی بیش از گوشت آن حاوی آهن، فیبر و فولات است. در حقیت پوست سیب زمینی ۵ تا ۱۰ برابر گوشت آن آنتی اکسیدان دارد.
خیار: با خوردن خیار با پوست در حقیقت میزان مصرف کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K را افزایش خواهید داد.
بادمجان: پوست بادمجان سرشار از آنتی اکسیدان ناسیونین (Nasunin) است که بسیار برای حفظ سلامت بافت مغز مهم و ضروری است. ناسیونین نوعی فلاوونوئید است و اگر شما آن را بخورید کمتر در معرض اضافه وزن قرار می گیرید.
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۴
با این سم پاشی ها مگه میشه با پوست بخوریم
مگه کسی پوست انکور رو میتونه بگیره که ما دومیش باشیم
عالی بود اما خوردن سیب درختی با پوست در زمستان به علت آغشته بودن پوست آن بامواد سمی وچرب سرطان زا پیشنهاد نمیشود پاسخ ها
ناشناس
|
| ۲۲:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۳
این چه شایعه ای هست که میگید پوست سیب مواد سمی داره؟ این حرفا دروغ محضه. خواهشا بدون علم و آگاهی هر حرفی که میشنوید رو باور نکنید
