آفتابنیوز : به گزارش ایسنا، حسین یاری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سرطان پروستات از بیماریهای شایع بین مردان محسوب میشود، اظهار کرد: تغذیه و گنجاندن برخی مواد غذایی و گیاهی در سبد غذایی افراد میتواند در پیشگیری از ابتلا به این بیماری بسیار موثر باشد. در واقع گوجهفرنگی و انواع فرآوردههای آن در پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات و حتی سایر بیماریهای مزمن نقش تعیینکنندهای دارد و تاثیر مصرف آن در جلوگیری از بروز انواع سرطان، غیر قابل انکار است.
وی با تاکید بر مصرف مداوم گوجهفرنگی و تثبیت آن در سبد غذایی خانوارها، ادامه داد: مصرف مداوم و مستمر گوجهفرنگی و فرآوردههای آن در کنار سایر عوامل، خاصیت ضد سرطانی دارد و محققان استفاده از آن را در رژیم غذایی روزانه توصیه میکنند؛ چراکه گوجهفرنگی سرشار از لیکوپن است و بر اساس بررسیهای انجام شده، مصرف مقادیر زیاد لیکوپن موجب کاهش حملههای قلبی و سرطانهای پروستات، سینه، ریه، معده، لوزالمعده، روده و دهان میشود.
یاری با اشاره به نقش گوجهفرنگی در تقویت سیستم ایمنی بدن، تصریح کرد: گوجهفرنگی سرشار از آنتیاکسیدان است و نقش پررنگی در پیشگیری از ابتلا به عفونت و سرماخوردگی ایفا میکند. خوشبختانه آب گوجهفرنگی نیز که خاصیت درمانی و پیشگیرانه فراوانی دارد، در طول سالهای گذشته جایگاه خود را به صورت نسبی در سبد تغذیه خانوارهای ایرانی تثبیت کرده است.