کد خبر: ۴۰۲۷۵۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۵

افشای راز چندین‌ساله سرآشپز مشهور+تصاویر

کول توضیح می‌دهد که می‌تواند شیرینی، شوری، ترشی و تلخی و تمایز میان آن‌ها را تشخیص دهد با این حال، مشکل او عدم توانایی شناسایی غذاهای با بوی قوی و طعم‌دهنده‌ای چون ترخان، جعفری و قارچ است. در عوض او باید تکنیک‌های دقیق‌تری برای شناسایی اعمال کند.
آفتاب‌‌نیوز :
سرویس اجتماعی- «آدام کول» یکی از ماهرترین سرآشپزهاست. او برای اولین بار از یک راز بزرگ در حرفه‌اش پرده برداشته است: او قادر به بو کردن غذا و ادویه جات نیست.

به گزارش آفتاب‌نیوز، روزنامه «ایندیپندنت» درباره این سرآشپز می‌نویسد: «او مدت‌ها این موضوع را مخفی کرده بود؛ آن هم از ترس این موضوع که دیگر نتواند در جایی استخدام شود و به کارش ادامه دهد. ناتوانی در بویایی به عنوان آنوسمی شناخته شده است. در این مورد ۸۰ درصد از بوی عطر و مواد غذایی توسط فرد مبتلا احساس می‌شود و کسانی که مبتلا به این موضوع هستند علاقه چندانی نیز به خوردن غذا ندارند.»

افشای راز چندین‌ساله یک سرآشپز مشهور+تصاویر

این روزنامه در ادامه اشاره می‌کند که این سرآشپز علیرغم پنهان‌کردن رازش با سرآشپزهای بزرگی جون مایکل ولتاگیو برنده یکی از مهم‌ترین جوایز آشپزی و خوزه اندرس سرآشپز اسپانیایی- امریکایی کار کرده است. 

کول توضیح می‌دهد که می‌تواند شیرینی، شوری، ترشی و تلخی و تمایز میان آن‌ها را تشخیص دهد با این حال، مشکل او عدم توانایی شناسایی غذاهای با بوی قوی و طعم‌دهنده‌ای چون ترخان، جعفری و قارچ است. در عوض او باید تکنیک‌های دقیق‌تری برای شناسایی اعمال کند. 

افشای راز چندین‌ساله یک سرآشپز مشهور+تصاویر

او اشاره می‌کند که برای نخستین‌بار در مدرسه آشپزی فاش شد که قدرت استشمام ندارد؛ زمانی که ماشین بسته‌بندی گوشت در آشپزخانه کار می‌کرد. او می‌گوید در آن لحظه رازی ده ساله را فاش کرد. در آن زمان برخی از گوشت‌ها فساد شده بودند و برخی نشده بودند، تنها راه برای تشخیص این موضوع بو کردن آن‌ها بود.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
اش دوست
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۸
0
0
خیلی خوب بود
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین