پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۲:۱۶
کد خبر:۴۰۵۲۳۹
۲۱:۴۵
۱۳۹۵/۰۸/۰۹
بر اساس مصوبه امروز هیات دولت؛

پاداش پایان خدمت بازنشستگان آموزش و پرورش و وزارت علوم تسویه می‌شود

پاداش پایان خدمت بازنشستگان آموزش و پرورش و وزارت علوم تسویه می‌شود
هیأت وزیران در جلسه امروز یکشنبه به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی، با انتشار ۵۰ هزار میلیارد ریال اوراق صکوک، بابت پرداخت بدهی‌های وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری، از جمله پاداش پایان خدمت بازنشستگان موافقت کرد.
۲۱:۴۵
۱۳۹۵/۰۸/۰۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
با تصویب دولت همچنین مبلغ هشتاد و هشت میلیارد ریال برای جبران خسارت ناشی از آتش‌سوزی بخش‌های آسیب‌دیده بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان، در اختیار استانداری بوشهر قرار گرفت.

اختصاص مبلغ ۷۰ میلیارد ریال به سازمان پدافند غیرعامل کشور برای بازسازی و مقاوم‌سازی مرکز امداد مصدومان مدیریت بحران از دیگر مصوبات جلسه امروز هیأت وزیران بود.

پاداش پایان خدمت بازنشستگان آموزش و پرورش و وزارت علوم تسویه می‌شود

به گزارش ایسنا، هیأت وزیران به منظور تکمیل و اتمام عملیات بازسازی، بهسازی، تجهیز و ایمن‌سازی هفت اردوگاه زندانیان، با اختصاص مبلغ هشتصد میلیارد ریال به سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور موافقت کرد.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha