پایگاه خبری آفتاب
۰۸ /تير /۱۴۰۵
Monday 29 June 2026
کد خبر:۴۰۵۳۸۰
۱۳:۰۵
۱۳۹۵/۰۸/۱۰

دستگری برخی از شعاردهندگان مراسم روز کوروش

صالحی از دستگیری عوامل اصلی تجمع روز جمعه در پاسارگاد فارس خبر داد و گفت: اقدامات این افراد پیش از این از سوی دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی مورد رصد قرار گرفته بود.
۱۳:۰۵
۱۳۹۵/۰۸/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش روابط عمومی دادستانی کل کشور، علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس از دستگیری عوامل اصلی هنجار شکنی در تجمع روز جمعه در پاسارگاد فارس خبر داد و گفت: اقدامات این افراد پیش از این از سوی دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی مورد رصد قرار گرفته بود.

وی افزود: پس از انجام تحقیقات لازم، لیدرها و سرشاخه‌های اصلی این تجمع که به سردادن شعارهای هنجارشکنانه و ضدارزش‌ها‌ اقدام کرده بودند، دستگیر شدند.

دادستان شیراز خاطرنشان کرد: برای این افراد پروند قضایی تشکیل شده و وفق مقررات برخورد قضایی لازم با آن‌ها صورت خواهد گرفت.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
سرشناس
Singapore
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
این رصدخانه امنیتی اختلاس و تجاوز در شهرهای بزرگ را نمیبیند ولی تجمع در بیابان را.......
پاسخ
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
باید زار زار گریه کرد
پاسخ
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
آفرین واقعا دستتون درد نکنه اینا آبرومونو بردن تو دنیا. از همین جا سلام عرض میکنم خدمت آقای طوسی....
پاسخ
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
خخخخخخخخ واقعا مسخرس هزار هزار میلیارد اختلاس میشه به بچه های مردم تجاوز میشه انگار نه انگار حالابه خاطر ........البته خخخخ نداره گریه داره
پاسخ
ناشناس
از هوشیاری نیروهای انقلابی تشکر مینمایم، آیا بهتر نبود این فتنه که از طریق عوامل نفوذی و رسانه های بیگانه از ماه ها قبل پی ریزی شد، در نتفه خفه میشد؟ آیا نیروی انتظامی با زور و گاز اشک آور نمیتوانست جمعیت ۱۰۰ نفری ضد انقلاب را در هم شکند؟