نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
|
59800 |
1- لاشه مرغ بر اساس وزن آن، سورت و تفکیک گردیده و سپس در کیسه های ته گرد و کاملاً چسبیده به لاشه بسته بندی گردد. 2- کیسه بسته بندی از مواد نو و مختص مواد غذایی بوده و بخشی از آن فاقد چاپ و رنگ و به صورت شفاف به جهت امکان رویت محصول باشد. 3- کیسه محتوی لاشه بایستی کاملاً از هوا تخلیه (کیسه نایلونی) و سپس درب بندی و یا کلیپس زده شود. 4- بسته ها سالم، بدون عیب و پارگی باشند. 5- بسته ها (کیسه) باید دارای اطلاعات و مشخصات مربوطه شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، نام کشتارگاه و کد پروانه بهداشتی بهره برداری باشد. 6- استفاده از برچسب مجزا جهت درج مشخصات فوق به هیچ عنوان مجاز نمی باشد. 7- بسته بندی ها فاقد هر گونه خونابه و آب باشد. |
|
61800 |
|
|
61000 |
|
مرغ کامل تازه ، بسته بندی بشقابی (سینی / بشقاب یکبار مصرف و روکش استرچ فیلم |
63000 |
وزن بین 1000 تا 1700 گرم |
|
69400 |
علاون بر رعایت مشخصات بسته بندی
مندرج در ردیفهای 1 و 2، مرغهای بسته بنید شده می بایست فاقد: گردن، نوک بال، شش
ها، مقعد، خونابه و آب بوده و محتویات شکم و امعاء و احشاء بطور کامل تخلیه شده
باشد. |
مرغ کامل تازه پاک شده بسته بندی بشقابی مطابق مشخصات درج شده در ستون بسته بندی (سینی/ بشقاب یکبار مصرف و روکش استریچ فیلم) (تخلیه کامل مکانیزه . توسط خط کشتار نوع2) تولید و کشتار 33 تا 40 روزه. با وزن 1200 تا حداکثر 1700 گرم) |
71400 |
علاوه بر رعایت مشخصات بسته بندی مندرج در ردیف های 1و 2 مرغهای بسته بندی شده میباست فاقد: گردن. نوک بال .شش ها .مقعد .خونابه و آب بوده و محتویات شکم و امعا و احشاء بطور کامل تخلیه شده باشد.تخلیه کامل مکانیزه و فاقد شش (سیستم کشتارگاهی خط نوع 2) |