کد خبر: ۴۰۸۰۸
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۸۴ - ۱۴:۲۵

تاکید دانشجویان اروپا بر پیگیری خواسته ها از راه قانون

آفتاب‌‌نیوز :  به گزارش خبرنگار دانشجویی آفتاب در این بیانیه آمده است: بیست و دوم بهمن ماه و دهه فجر یادآور وقوع بزرگترین انقلاب قرن بیستم به دست ملتی بزرگ است، که به دنبال تأسیس یک نظام جدید مدنی برای تحقق آرمانهای تاریخی خویش بود.
خاطره بیست و دوم بهمن ماه برای عموم ملت ایران و بویژه دانشجویان، آمیزه ای از زیبایی ها، همدلی ها و امیدها از یکسو، و نگرانی ها، تأثرها و سرخوردگی ها از سوی دیگر است. اما با این وجود ما هنوز هم منتظر شبنم بهاری انقلاب و امیدوار به پیش گیری از تعمیق و گسترش آفت ها و نارسایی ها هستیم. لذا فرصت را غنیمت می شماریم و ضمن گرامیداشت ایام دلنشین همصدایی ها، نکاتی را یادآور شده اند:
کسانی طلبکارانه در حق طبیعی مردم در تعیین سرنوشت خویش تردید کرده و حتّی آن را خطرناک برای اسلام و دین قلمداد می کنند. در شرایطی که مسلمانان در عراق، فلسطین و لبنان طعم شیرین مردم سالاری را می چشند؛ در پیشروترین حکومت مردم سالار اسلامی در قرن حاضر، از مداخله مستقیم مردم در تعیین سرنوشت خویش به نام دین ابراز نگرانی شده و سعی می شود ارزش رأی مردم تا سر حدّ هیچ فروکاسته شود. در بخش دیگری تاکید شده است: استقلال را فقط در ”نه گفتن“ و ”منزوی شدن“ در جهان امروز جستجو نکنیم. استقلال فرآیندیست که طی آن ضمن حفظ ارتباط با همه جهان، توسعه و پیشرفت به صورت بومی مدیریت می شود. دفاع از کیان اعتقادی و ملی را در مفهوم سنـّـتی ”محدودیت“ و ”خاکریززدن“ خلاصه نکنیم. استقلال و دفاع همه جانبه، در رشد و توسعه علمی، رسیدن به درجه خودباوری واقعی، و مصونیت متبلور می شود. در همین راستا ضمن تأکید مجدد بر حقِّ داشتن ِ فنـّاوری هسته ای، باید بدانیم که این حق ارزشی است در میان سایر ارزش ها که در کنار آن باید تمامیت ارضی کشور، وحدت ملـّی، توسعه کشور، آینده فرزندان این مرز و بوم و در یک کلام ”مصالح ملـّی“ مدّ نظر قرار گیرد. در شرایط بسیار حساس فعلی، هوشیاری و تدبیر، شرط سرافرازی در آزمونی تاریخی است. بویژه در روزهای اخیر و پس از گزارش پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد و در شرایطی که میزان مخالفت بین المللی نسبت به رای پیشین سازمان بین المللی انرژی اتمی افزایش یافته  و حتی متحدین استراتژیک کشورمان با جامعه جهانی در این راستا هم آوا شده اند، به نظر می رسد، تنها راه برون رفت از بحران موجود در فرصت یک ماهه پیش رو، دست شستن از افزایش مواجهات بین المللی و استفاده کامل از ظرفیت های موجود اندیشه و سیاست و همدلی تمامی میهن دوستان و علاقمندان نظام و انقلاب و اجازه خردورزی، اطلاع رسانی و همفکری میان اصحاب مطبوعات و سیاست ورزان در عرصه داخلی و بین المللی است. 
در بخش دیگری از بیانیه ضمن تاکید به اهیمت وجود نهادهایی مانند نهادهای دانشجویی، صنفی و کارگری، آمده است ضمن احقاق حقوق اعضاء به صورت عقلانی و طیّ پروسه مذاکره، ثبات اجتماعی را به همراه داشته و از شورش های کور، غیر قابل پیش بینی و غیر قابل کنترل جلوگیری می کند. لذا ایراد فشار و برخوردهای غیرعقلایی را با تشکل های فوق الذکر، آن هم در شرایط پرتنش بین المللی و فضای بدبینی جهانی، به صلاح جامعه و نظام جمهوری اسلامی نمی دانیم.
در بخش پایانی این بیانیه آمده است: در عصری که اهمیت مذاهب الهی وارزش های معنوی بر جوامع بشری روز به روز آشکارتر می گردد، بسیار تاسف بار است که در کشورهای داعیه دار رعایت حقوق بشر، کسانی به نام آزادی بیان وحریت در ابراز عقیده، مقدس ترین ارزش های امتی را مورد اهانت قرار داده و متأسفانه از حمایت سیاسی این دولت ها نیز برخوردار می گردند. دیگر، ملت های آزاده در سراسر جهان نمی پذیرند که تکرار این گونه اعمال آن هم از ناحیه کشورهای مشخصی، از روی سهو و اشتباه صورت گرفته باشد، بنابراین ضمن ابراز انزجار خود از توهین به ساحت مقدس و وجود نازنین نبی مکرم اسلام، حضرت خاتم النبیین، محمد مصطفی (ص)، از حاکمان و رؤسای کشورهای اسلامی می خواهیم به دور از خشونت و رفتارهای احساسی و با اتحاد و قاطعیت هر چه تمام تر، به مقابله جدی با این امر برخیزند. به عنوان راهکاری عملی، تقدیم شکایت رسمی قاطبه مسلمین به دادگاه های معتبر بین المللی از عاملین این توهین را پاسخی متقابل در برابر مدعیان حقوق بشر و آزادی بیان، می شماریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین