آفتابنیوز : به نقل از العالم،مواد غذایی که در این نوشتار به آن ها اشاره می شود، از جمله موادی هستند که خوردن آن ها به همراه دارو توصیه نمی شود.
گریپ فروت
با وجود این که میوه گریپ فروت دارای ویتامین "B2" و فیبر و پتاسیم است، نوشیدن یک لیوان آب گریپ فروت ممکن است به تداخل این مواد به آنزیم های مهم معده منجر شده و درنتیجه موجب افزایش غلظت دارو درخون شود. ازاین رو، توصیه می شود که درصورت مصرف دارو، از نوشیدن آب گریپ فروت خودداری شود و به جای آن از آب پرتقال که دارای مزایای مشابه به گریپ فروت است، استفاده شود.
موز
برخی افراد درمصرف موز به علت دارا بودن پتاسیم زیاده روی می کنند تا از خطرات سرطان و سکته مغزی و بیماری های قلبی بکاهند اما مصرف زیاد مواد غذایی سرشار از پتاسیم، ممکن است برای افرادی که از قرص های آرام بخش استفاده می کنند، مشکل ساز باشد. به ویژه برای کسانی که داروها را با هدف کاهش فشار خون مصرف می کنند. این مساله باعث افزایش میزان پتاسیم در بدن و درنتیجه افزایش تپش قلب دراین افراد می شود.
موزهمچنین دارای تیامین است که یکی از اسیدهای آمینه است که ممکن است مصرف آن با برخی از داروها موجب افسردگی شود و آسیب هایی به فرد مصرف کننده دارو وارد کند.
اسفناج
به افرادی که داروهای رقیق کننده خون و ضد انعقاد خون مانند وارفارین و کومادین مصرف می کنند، توصیه می شود که مصرف سبزیجات سبز رنگ به ویژه سبزیجات حاوی پتاسیم زیاد را کاهش دهند زیرا این کار مانع از تاثیر مطلوب داروهای ضد انعقاد خون می شود.
منبع: پارسینه