پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۳:۵۳
کد خبر:۴۰۹۶۲۶
۰۸:۴۷
۱۳۹۵/۰۹/۰۲

تداوم اجرای طرح ترافیک در محدوده زوج و فرد تا ساعت 19

رییس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرد که در روز سه‌شنبه نیز همچون روزهای گذشته طرح ترافیک در محدوده زوج و فرد تا ساعت ۱۹ اجرا خواهد شد.
۰۸:۴۷
۱۳۹۵/۰۹/۰۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
سرهنگ مراد مرادی در گفت و گو با ایسنا در پاسخ به سوالات مخاطبان این خبرگزاری در خصوص نحوه اجرای طرح ترافیک و زوج و فرد در روز سه‌شنبه، اظهار کرد:  برابر مصوبه کمیته کاهش آلودگی هوای تهران در مواقع اضطرار ، در روز سه شنبه نیز طرح ترافیک در محدوده زوج و فرد تا ساعت ۱۹ اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه این محدودیت از ساعت ۶:۳۰ صبح آغاز شده و تا ساعت ۱۹ ادامه خواهد داشت، گفت: برابر روال چند روز گذشته در این ساعات تنها خودروهای دارای مجوز طرح ترافیک اجازه ورود به محدوده زوج و فرد را خواهند داشت و دیگر خودروها به دلیل ورود غیرمجاز به این محدوده توسط دوربین‌های ثبت تخلف و همچنین مأموران پلیس راهور جریمه خواهند شد.

رییس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به آغاز طرح ضربتی پلیس برای برخورد با پلاک های مخدوش اظهار کرد: ماموران پلیس راهور با استقرار در اطراف ورودی های محدوده زوج و فرد با خودروهای که نسبت به پوشاندن پلاک اقدام کرده باشند برخورد کرده و ضمن توقیف وسیله نقلیه، رانندگان به دادسرا ارجاع خواهند شد.

به گفته مرادی محدوده زوج و فرد از شمال به بزرگراه همت، از شرق به بزرگراه امام علی، از جنوب به بزرگراه بعثت و از غرب به بزرگراه های نواب و چمران محدود می‌شود.

وی همچنین از آماده‌باش ماموران راهور در روزهای برفی خبر داد و از شهروندان خواست که در این ایام با احتیاط بیشتری رانندگی کرده و از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده کنند.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
طرح ترافیک
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۲
مشکل آلودگی هوا و ... نیست
دنبال پول هستن.. اگه پول بدی طرح بخری هیچ مشکلی نیست
برای مردم دردسر درست کردن تو این هوا
تا ساعت ۱۹ تو خیابون با بچه کوچیک باید علاف شی
پاسخ
ناشناس
Ukraine
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۲
لقمه رو دور سر خودتون ميچرخونيد... خودرو بي كيفيت دودزا به مردم ميفروشيد و پولاي هنگفت ميگيريد و بعدش نميذاريد همون مردم از ماشيناشون استفاده كنن...
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۲
فقط دنبال پول جریمه هستند
پاسخ