پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۴۱۱۰۱۹
۱۳:۲۷
۱۳۹۵/۰۹/۰۸

تلاش جان کری برای توافق با روسیه قبل از روی کار آمدن ترامپ

واشنگتن پست به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد: جان کری در تلاش است تا قبل از روی کار آمدن ترامپ با روسیه در خصوص بحران سوریه به توافق برسد.
۱۳:۲۷
۱۳۹۵/۰۹/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش میزان به نقل از اسپوتنیک، واشنگتن پست به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داده است که جان کری در تلاش است تا قبل از روی کار آمدن ترامپ با روسیه در خصوص بحران سوریه به توافق برسد.

واشنگتن پست گزارش داده است که دولت آمریکا واهمه دارد که ترامپ بعد از روی کار آمدن سیاست متفاوتی را در قبال بحران سوریه در پیش بگیرد و مخالفان میانه رو را رها کند.

«یوری اوشاکوف» مشاور پوتین گفته است که جان کری در این زمینه بسیار فعال است و تلاش وی برای رسیدن به توافق با روسیه غیر قابل تصور است.

واشنگتن پست در گزارش خود نوشته است که کری می‌خواهد توافق با روسیه برای حل بحران حلب شامل موافقت معرضان برای دست کشیدن از جبهه النصره و خروج این گروه از شرق حلب در قبال پایان محاصره محله‌های شرقی حلب از سوی ارتش سوریه باشد.

واشنگتن پست این امر را مأموریت پنهان برای جان کری عنوان کرده است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
جان کری ترامپ
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۸
موفق باشد.
پاسخ