پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۱:۴۷
کد خبر:۴۱۳۴۴۲
۱۶:۴۴
۱۳۹۵/۰۹/۲۱
جزئیات جدید از لغو سخنرانی نائب رئیس مجلس در مشهد

توضیحات اژه‌ای در مورد علت لغو سخنرانی مطهری/ اطلاعات سپاه به دادستان گفته یکی از لیدرهای فتنه دعوت شده، ما دغدغه جدی داریم و ممکن است درگیری پیش بیاید

سخنگوی قوه قضاییه در مورد علت لغو سخنرانی مطهری در مشهد گفت:‌ آن مجمعی که دعوت کرده، مجوز نداشته، اطلاعات سپاه امام رضا (ع) به دادستان گفته با توجه به اینکه از لیدرهای فتنه دعوت شده ما دغدغه جدی داریم و ممکن است درگیری پیش بیاید.
۱۶:۴۴
۱۳۹۵/۰۹/۲۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب، حجت الاسلام محسنی اژه‌ای در ادامه صد و پنجمین نشست خبری خود گفت: در آبان ماه ٧٨ هزار و ٧٤١ مورد با تلفن گویای قوه تماس توضیحات اژه‌ای در مورد علت لغو سخنرانی مطهری/ سپاه به دادستان گفته لیدرهای فتنه دعوت شده ما دغدغه جدی داریم و ممکن است درگیری پیش بیایدگرفتند که از این میزان ٧ هزار ٣٥٠ مورد مربوط به مهریه بوده است.

به گزارش آفتاب‌نیوز، وی افزود: از طریق وب ١٠٨ هزار و ۶۹۹ تماس بوده که بیش از ۴۸ هزار مورد مربوط به مهریه بوده است و بیش از هزار مورد پیشنهاد و انتقاد بوده است.

اژه‌ای گفت: در خصوص لغو سخنرانی در اربعین در مشهد گفت: در این زمینه من مسئول پیگیری شدم.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: یک محموعه سیاسی به نام مجمع مشورتی اصلاح طلبان خراسان رضوی وجود دارد که سال ٨٤ تقاضای تاسیس مجمع را داشتند اما هنوز مجوز فعالیت سیاسی را نگرفته اند.

وی گفت: این مجمع در ٢٢ آذر امسال با استانداری مشهد نامه نگاری کرده و نامه می زند یه رییس دانشکاه مشهد که این حزب می‌خواهد از نماینده مجلس و افراد سیاسی دعوت کند.

اژه‌ای گفت: اولاً این مجمع محوز نداشته دوماً در نامه‌ای که می‌نویسد مدیر کل سیاسی امنیتی استانداری مشهد همان روز، نامه‌ای به رییس دانشگاه می نویسد و می‌گوید این حزب می خواهد این مراسم را برگزار کند، مساعدت کنید.

معاون اول قوه قضاییه گفت: حزب که نام غیر واقعی است مجموعه هم که مجوز نداشته اگر هم می خواسته است فعالیت کند باید به فرمانداری نامه می نوشته است.

وی ادامه داد: مدیرکل سیاسی امنیتی استانداری نامه ای می‌نویسد که در آن عنوان فوری و محرمانه قید می‌شود در تاریخ ٢٥ آذر اطلاعات سپاه امام رضا نامه ای به دادستان مشهد می نویسد و می‌گوید با توجه به اینکه از لیدرهای فتنه دعوت شده ما دغدغه جدی داریم و ممکن است درگیری پیش بیاید.

اژه‌ای گفت: ٢٦ آذر هم نامه ای خطاب به دادستان و استانداری می نویسد و می‌گوید به سخنران تذکر داده شود و ٢٧ آذر دادستان مشهد تماس می گیرید با اطلاعات که قرار است چنین مراسمی برگزار شود آنها هم مهلت می گیرند تا موضوع را بررسی کنند.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: دادستان می‌گوید یا برگزار کنندگان با فرمانداری باید تعهد دهد مشکلی پیش نمی آید اداره اطلاعات میگوید ما که در جایگاهی نیستیم بخواهیم تضمین بدهیم بنابراین یا فرمانداری یا استانداری باید تقاضای بررسی از سوی شورای تامین می کردند.

وی ادامه داد: دادستان بر اساس مصوبه شورای تامین برای روز اربعین نامه ای به دانشگاه مینویسد که این روز مراسمی برگزار نشود.

اژه‌ای گفت: رییس کل دادگستری روز قبلش می‌گوید من چند نوبت تماس گرفتم با استاندار حرف بزنم گفتند با وزیر جهاد جلسه دارد و ارتباط برقرار نشد.

وی ادامه داد: استاندار هم می‌گوید من از ۵ به بعد و فردایش هم ما تماس گرفتیم که اگر اشکالی در ساختمان رازی دانشگاه هست مکان را تغییر دهیم که آنها پاسخ ندادند.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: با توجه به تحلیل من اقدام دادستان خلاف قانون نبوده البته اگر شورای تامین تشکیل می شد و بر اساس مصوبه شورای تامین تصمیم می گرفتند بهتر بود.

وی افزود: گزارش وزارت اطلاعات را گرفتم با نیروهای سپاه و دادگستری صحیت کردم و همه را در گزارش به رییس قوه دادم تصمیم با ایشان است.

منبع: انتخاب
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
عماد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۸
مطهری تایید شده شورای نگهبان و قسم خورده مجلس اگر او فتنه هست چرا تایید میش
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
درووووود بر مطهری نماینده کل مردم ایران اگرچه حرف حق تلخ است ایشان حق گوست اگر سخنرانی کند مردم اگاه می شوند علیه غارتگران بیت المال فیام می کنند
پاسخ
صادق
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
دانشگاه و مراکز فرهنگی محل تضارب افکار به صورت مستدل و منطقی و عاقلانه است . اگر قرار باشد محل درگیری و زدوخورد و فحاشی و دشمنی احزاب و افراد با یکدیگر باشد همان جلسه برگزار نشود بهتر است . با اعصاب مردم بازی نکنید!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
مثنوي 70 من كاغذ شود.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
كل مردم ايران فتنه گرند چون به مطهري راي دادند
پاسخ
ناشناس
کل مردم ایران به مطهری رای دادند ؟؟
ناشناس
Japan
۰۰:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
ليدر فتنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
!!! لیدر فتنه یا نایب ریس مجلس ؟؟؟!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
خخخخخخخخخخخخ
پاسخ
ناشناس
France
۲۳:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
بجاى آنكه در مقابل اراذل و اوباش بر هم زننده اجتماعات بايستند، سخنرانى را لغو ميكنند.
كوى دانشگاه، ترور حجاريان، كهريزك، حمله كنندگان به سفارتخانه ها و بر هم زنندگان سخنرانى مطهرى در شيراز و..... به كجا رسيد.
پاسخ
ناشناس
France
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
راستی اگر قرار باشه در سخنرانی رئیس جمهور هم این اتفاق بیفته تکلیف چی ؟ یکدفعه بگید سخنرانی نگنید خلاص این بازی ها چیه
پاسخ
ناشناس
France
۲۲:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
یعنی چی لیدر فتنه قرار بوده درگیری ایجاد بکنه یا عزیزان خودسر قرار بوده مجلس رو به هم بریزن بعد چرا باید در همه سخنرانی های افرادی همچون مطهری درگیری پیش بیاد ولی در سخنرانی افرادی مثل شریعتمداری و ... سخنرانی به خوبی و خوشی تموم بشه بعد نقش نیروی انتظامی دقیقا در این جا چی ؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
با سلام ، طاهرا دادستانی با فتنه سازی هر تجمع غیرخودی را به بهانه حضور و نفوذ فرد یا افرادی از فتنه لغو می کند حال آنکه جریان مقابل اصلاحات اصلا نیاز به اخذ مجوز ندارد و با تأمین امنیت جلسات رقبا را برهم میزند
پاسخ
علی معرف
Australia
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
توضیحات کارشناسی و بسیار مفیدی بود .
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
دروغگوکم حافظه میشه امروزکه 21 آدرهست تمام تاریخهای ذکرشده غلط است واشتباه یاتایپی است یاسخنران.
ضمنایادفیلمهای اکشن وامنیتی پلیسی میفته آدم.
کاملادلایل قانع کننده است وهمه توجیه شدند.متشکرم
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
باید آقای مطهری از امام جمعه مشهد عذرخواهی کند و ...... هم از مردم مشهد . باید هر کسی اشتباهش بپذیرد و عذرخواهی کند .
پاسخ
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
به نماینده مجلس میگید سران فتنه؟ عجب
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۷:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
سپاه که تکذیب کرده است .
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
خدا حفظ کند . احتمالا اکثر وکلا و وزرا و مسئولین نظام فتنه گرند و خودشان خبر ندارند .
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
بیشتر به شوخی شبیه است .
پاسخ