کد خبر: ۴۱۷۲۶۱
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۴

رونالدو: انسان مغروری نیستم

ستاره پرتغالی رئال‌ مادرید تاکید کرد که انسان مغروری نیست و علاقه زیادی به شرکت در کارهای خیریه دارد.
آفتاب‌‌نیوز :
به‌ گزارش ‌ایسنا، کریستیانو رونالدو که روزهای خوبی را در رئال‌ مادرید می‌گذراند، در گفت‌وگویی که با شبکه تلویزیونی اون تی مصر داشت درباره موضوعات زیادی سخن به میان آورد.

این بازیکن پرتغالی در ابتدای سخنان خود درباه ژست او قبل از زدن ضربات آزاد گفت‌: این یک تاکتیک است و باعث می‌شود بهتر تمرکز بگیرم. بعضی از من تقلید می‌کنند ولی موفق نیستند. باید بگویم من از هیچ کسی تقلید نمی کنم.

رونالدو درباره این سوال که آیا او در زندگی الگویی داشته است نیز گفت: بسیار سخت است کسی را پیدا کرد و او را الگوی خود قرار داد. باید بگویم شخص خاصی را الگوی خود قرار ندادم.

او درباره وضعیت کنونی خود هم گفت‌:  هشت سال است که وضعیت ایده‌آلم را حفظ کردم  و این کار بسیار سختی است. خوشحالم که آماده هستم و می‌توانم  به تیمم کمک کنم. بله باید بگویم که به خودم افتخار می‌کنم. به تازگی با رئال‌ مادرید  و شرکت نایکی قرارداد جدید امضا کردم. می‌خواهم  آمادگی خود را حفظ کنم. محصولات زیادی به اسم من تولید می‌شود. به کارهای تجاری هم علاقه دارم و آن را ادامه می‌دهم.

رونالدو در ادامه درباره نقش پول در زندگی‌اش ‌اضافه کرد: پول و سرمایه باعث می‌شود تا در زندگی استقلال داشته باشم و در آینده خیالم راحت باشد. این نظر من نسبت به پول و سرمایه است.

او درباره اینکه چه توصیه‌ای به فوتبالیست های جوان دارد هم گفت‌: توصیه من این است که تلاش زیادی از خود نشان بدهند. هر کسی باید در زندگی خود رویا پردازی کند ولی مهم‌تر از همه چیز، تلاش کردن است.

ستاره پرتغالی رئال‌ مادرید درباره مغرور بودنش هم گفت‌: به هیچ وجه انسان مغروری نیستم و علاقه زیادی به شرکت در کارهای خیریه دارم. زیاد نمی خندم اما این‌گونه نیست که چیزی من را به خنده وا ندارد. دوستان واقعی من بیرون از مستطیل سبز هستند و لحظات خوبی را در کنار آنها تجربه می‌کنم.

رونالدو درباره پسرش گفت‌: او در شرایط بسیار خوبی به دنیا آمده چراکه همه چیز دارد. جونیور از ماشین گرفته تا خانه و همه وسایل رفاه را در اختیار دارد. با این حال او به خاطر شهرت زیادی که پدرش دارد، گاهی اوقات آزرده خاطر می‌شود اما اطمینان دارم چنین مشکلاتی را پشت‌سر خواهد گذاشت.

ستاره پرتغالی رئال مادرید در پایان سخنان خود از علاقه خود به دیدن کشور مصر و به ویژه اهرام سخن به میان آورد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین