کد خبر: ۴۱۹۲۳۷
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۱
معاون درمان وزیر بهداشت:

کوتاهی در روند درمان آیت الله هاشمی رفسنجانی صورت نگرفته است

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کوتاهی در روند درمان آیت الله هاشمی صورت نگرفته است و خود ایشان نپذیرفته بودند که تیم پزشکی همراهشان باشد.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، محمد آقاجانی روز دوشنبه در نشست خبری وزارت بهداشت، افزود: آیت الله هاشمی رفسنجانی فقط قبول کرده بودند که در سفرها تیم پزشکی همراهشان باشد و نپذیرفته بودند که در تهران تیم پزشکی همراهشان باشد بنابراین هیچ کوتاهی در روند درمان ایشان نبوده است.

وی اضافه کرد: ایشان در ساعت 6 عصر شنبه دچار ایست قلبی شدند و بلافاصله به اورژانس بیمارستان شهدای تجریش منتقل شدند تیم پزشکی پرستاری و بیهوشی ایشان کامل بود اما بعد از90 دقیقه عملیات احیا و ماساژ و تنفس مصنوعی احیا موفقیت آمیز نبود و ایشان دار فانی را وداع گفتند.

وی گفت: آیت الله هاشمی زمانی به بیمارستان منتقل شدند که علایم حیاتی نداشتند و با توجه به ایست قلبی کامل و با توجه به سن 82 سالگی و زمینه قبلی بیماری، حتی اگر در زمان حادثه در مرکز درمانی بودند امکان احیا خیلی سخت بود.

آقاجانی گفت: ایشان وضعیت جسمی خوبی داشتند و ورزش می کردند و از لحاظ جسمی وضعیت خوبی داشتند، اما زمینه بیماری قلبی داشتند و در این سن احتمال بروز سکته قلبی دور از ذهن نیست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین