پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۲:۱۵
کد خبر:۴۲۳۳۶۷
۱۲:۲۸
۱۳۹۵/۱۱/۱۰

بازداشت یک زن و مرد ایرانی در فرودگاه «جان.اف کندی» آمریکا/ آنها برای دیدار فرزند‌شان‌ به آمریکا رفتند

پلیس آمریکا والدین یک دانشجوی ایرانی که برای دیدار با فرزند خود به این کشور سفر کرده بودند را بازداشت کرد.
۱۲:۲۸
۱۳۹۵/۱۱/۱۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب، پایگاه «pach» گزارش داد: پلیس آمریکا والدین یک دانشجوی ایرانی که برای دیدار با فرزند خود به این کشور سفر کرده بودند را بازداشت کرده است.

به گزارش میزان، والدین «سحر» دانشجوی ایرانی که به تازگی از دانشگاه «استونی بروک» فارغ‌التحصیل شده، پس از سه سال برای دیدار وی به آمریکا سفر کرده بودند که صبح روز شنبه به وسیله پلیس آمریکا در فرودگاه بازداشت شدند و احتمالا به ایران بازگردانده شوند.

"سحر" 32 ساله به وسیله مقامات فدرال مطلع شده است که والدین وی به وسیله پلیس بازداشت شده و احتمالا مجبور به بازگشت به ایران شوند.

این دانشجوی ایرانی می گوید: چندین سال والدین خود را ندیده بودم ولی من اجازه داده نشد که آنها را ببینم، من خواستم آنها را فقط یک دقیقه و از پشت پنجره ببینم اما موفق نشدم.

بنا به اعلام سازمان بین‌المللی کمک به پناهندگان، «وحیده راسخی» یکی از دانشجویان زبان شناسی دانشگاه "استونی بروک" که از تعطیلات زمستانی خود از ایران به آمریکا بازگشته بود در فرودگاه جان.اف کندی بازداشت شده است.

بنا به اعلام وکیل مدافع این سازمان، "وحیده راسخی" و والدین "سحر" جزء 20 نفری هستند که صبح روز شنبه در راستای دستور دونالد ترامپ مبنی بر جلوگیری از ورود مهاجران از 7 کشور به آمریکا و نیز ممنوعیت ورود 4 ماهه پناهجویان به این کشور، بازداشت شده‌اند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
آمریکا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
مونا
Germany
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
واقعأ متاسفم براي ترامپ و براي كسايي كه اونو حمايت كردن تا به قدرت برسه، بعد از وجود آدمايي مثل هيتلر خيلي باعث تأسفه كه باز ما آدما اجازه مي ديم امثال اونا به قدرت برسن و برامون تصميم گيري كنند.
پاسخ
مونا
Germany
۲۰:۳۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۰
واقعأ متاسفم براي ترامپ و براي كسايي كه اونو حمايت كردن تا به قدرت برسه، بعد از وجود آدمايي مثل هيتلر خيلي باعث تأسفه كه باز ما آدما اجازه مي ديم امثال اونا به قدرت برسن و برامون تصميم گيري كنند.
پاسخ
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۰
دامادهای آمریکایی حداد عادل چطور برمیگردن آمریکا
پاسخ
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۰
سلام
اقای ترامپ
برایت واقعا متاسفم
به اندازه یک سیگار برگ معرفت وانسانیت نداری
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۰
احمد خاتمی الان از خوشالی داره پرواز میکنه!
پاسخ