پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۴۲۴۳۴
۱۰:۴۹
۱۳۸۴/۱۲/۰۸

افتخاری به عشق شجریان می خواند

۱۰:۴۹
۱۳۸۴/۱۲/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز، اين خواننده با بيان اينكه نفس شجريان به نفس هر كس بخورد، بركت است،اظهار داشت: شجريان از نظر شخصيتي و هنري انسان بزرگي است و من به خاطر ارادتي كه به ايشان داشتم آلبوم عشق استاد را  که متشكل از ترانه‌ها و ملودي‌هاي خراساني است به ياد ايشان كاركردم كه از طريق انتشارات آواز بيستون به بازار ارائه مي‌شود. 

افتخاري در ادامه در خصوص برگزاري كنسرت گفت: در خانه نشستن بهتر از اين است كه در زمستان كنسرتي را برگزار كرد و مردم را از گوشه و كنار ايران براي ديدن كنسرت به تهران كشاند كه اين مسئله نه تنها خير و ثواب نيست، بلكه گناه است. وقت و زمان را كه از ما نگرفته‌اند .هر هنرمندي بايد در زمان مشخص كنسرت برگزار كند تا بتواند تمام عاشقان و دوستداران موسيقي را با آغوش باز پذيرا باشد.

«عليرضا افتخاري» در خاتمه از انتشار ديگر آلبوم خود خبرداد و گفت: آلبومي متشكل از آثار الهي و عرفاني به آهنگسازي«فريدون شهبازيان» و «عباس خوشدل» و خوانندگي بنده شكل گرفته كه هم اكنون در مرحله نيمه تمام قرار دارد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
شجریان
ارسال پیام
captcha