کد خبر: ۴۲۵۰۴۴
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۶

یک روش عالی برای تهیه استیک خوشمزه

استیک از غذاهای گوشتی است که در میان آمریکایی‌ها طرفداران فراوانی دارد. البته در هر کشوری به شکل خاصی این غذا را تهیه می کنند در این بخش از آشپزی با پارسینه
آفتاب‌‌نیوز :
استیک از غذاهای گوشتی است که در میان آمریکایی‌ها طرفداران فراوانی دارد. البته در هر کشوری به شکل خاصی این غذا را تهیه می کنند؛ مثلاً فرانسوی‌ها استیکی به نام شاتوبریان دارند که «شاتو» آن به معنای قلعه و «بریان» آن از کلمه بریان شدن گرفته شده است به این ترتیب که گوشتی نسبتاً بزرگ و پهن را گریل می‌کنند و قسمت انتهایی آن را که باریک تر هم است به صورت برش‌های نواری در می‌آورند و در کنار آن می‌گذارند به این ترتیب شکل غذا مانند قلعه‌های قدیمی فرانسوی می‌شود.ایتالیایی‌ها استیکی به نام «تی بون» دارند که از دو قسمت فیله و راسته تشکیل شده و این دو قسمت با یک استخوان تی شکل از یکدیگر جدا شده‌اند، در شهر فلورانس نیز استیکی به نام «فلورانتین» سرو می‌شود که تکه‌های گوشت آن را در سرکه‌های بالزامیک بالای ۴۰ سال می‌خوابانند و هر قدر این تکه‌های گوشت در سرکه‌های قدیمی تری مزه دار شده باشند، گران تر خواهند بود.
 
رازهای یک استیک خوشمزه 
 
مـواد لازم برای تهیه استیک گوشت (برای ۴ نفر)
گوشت راسته گوساله     ۴۰۰گرم     
روغن زیتون      ۲قاشق غذاخوری      
 سس خردل     ۲قاشق غذاخوری     
 سس باربیکیو     ۲قاشق غذاخوری     
 سس سویا     ۲قاشق غذاخوری    
 فلفل سیاه و نمک       به میزان دلخواه       
 روغن مخصوص سرخ کردن     ۴قاشق غذاخوری    
 
رازهای یک استیک خوشمزه 
  
مـواد لازم برای تهیه سس قارچ
 قارچ ورقه شده     ۲لیوان    
 شیر     ۱لیوان       
 آرد      ۱قاشق غذاخوری     
 عصاره گوشت گوساله     ۱عدد    
 فلفل سیاه      به میزان دلخواه  
 
رازهای یک استیک خوشمزه 

طـرز تـهـیـه:

ابتدا تکه‌ای از راسته گوساله را بردارید و به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید. شکل برش‌ها بهتر است از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشد. تکه‌های برش خورده گوشت را روی تخته گوشت بگذارید و روی آنها کیسه فریزر بکشید سپس آنها را با گوشت کوب بکوبید تا پهن شوند. سپس برش‌های گوشت را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در مخلوط روغن زیتون، سس خردل، باربیکیو و سس سویا و نمک و فلفل سیاه قرار دهید تا مزه دار شوند. بعد این برش‌ها را در تابه ای چدنی سرخ و به صورت گرم سرو کنید. برای تهیه سس قارچ ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس قارچ‌ها را به آن بیفزایید و بگذارید کمی با هم حرارت ببینند. مخلوط عصاره گوشت گوساله، شیر، آرد و فلفل سیاه را به آنها بیفزایید و بگذارید تا سس روی حرارت کمی غلیظ شود و حباب بزند. در این مرحله می‌توانید در صورت تمایل به آن کمی خامه یا کره بزنید و روی استیک‌های آماده شده از این سس بریزید و آنها را میل کنید. نوش جان. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین