پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۴۲۵۱۰۱
۱۳:۲۳
۱۳۹۵/۱۱/۱۸

گازگرفتگی ۱۴ دانش آموز در مشهد

در این حادثه 14 دانش آموز به احتمال گازگرفتگی و مسمومیت با گاز منواکسید کربن به بیمارستان منتقل شده بودند.
۱۳:۲۳
۱۳۹۵/۱۱/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز، مدیر روابط عمومی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد گفت: 14 دانش آموز بر اثر گاز گرفتگی و مسمومیت با منواکسیدکربن روز دوشنبه در این بیمارستان مشهد بستری شدند.
 
به گزارش ایرنا، علی باغستانی افزود: هم اکنون حال عمومی همه این دانش آموزان مطلوب است و در چند ساعت آینده از بیمارستان مرخص می شوند
 
معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد نیز در خصوص این حادثه گفت: حادثه مسمومیت دانش آموزان در مدرسه ای پسرانه در خیابان دانش مشهد حوالی سرای بلور ساعتی قبل به سازمان اعلام شد.
 
مهدی رضایی افزود :در این حادثه 14 دانش آموز به احتمال گازگرفتگی و مسمومیت با گاز منواکسید کربن به بیمارستان منتقل شده بودند.
 
وی با با بیان اینکه این عملیات قبل از ظهر دوشنبه پایان یافت، اظهار کرد : کارشناسان سازمان بررسی های لازم در محیط برای مشخص شدن علت این مسمومیت را انجام دادند.
وی گفت : در زمان حضور ماموران آتش نشانی و بررسی های میدانی هیچ آثاری از انتشار گاز منواکسید کربن در محل وجود داشت و بخاری نیز ایمن بود.
 
محمد امیری نژاد مسئول پیشگیری سازمان آتش نشانی مشهد اول مهر ماه سال جاری اعلام کرده بود ، کمتر از 15 درصد مدارس مشهد دارای تاییدیه ایمنی هستند.
 
حدود 60 درصد جمعیت دانش آموزی یک میلیون و 200 هزار نفری خراسان رضوی در مشهد تحصیل می کنند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
گازگرفتگی مشهد
ارسال پیام
captcha