پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۴۲۶۲۸۷
۱۷:۴۳
۱۳۹۵/۱۱/۲۳

گازگرفتگی جان زن 70 ساله را در آمل گرفت

سخنگوی اورژانس مازندران، از مسمومیت چهار نفر و جان باختن زن ۷۰ ساله‌ای بر اثر استنشاق گاز منوکسیدکربن در یک مجتمع مسکونی در خیابان طالب آملی خبر داد.
۱۷:۴۳
۱۳۹۵/۱۱/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، ذکریا اشکپور در گفت و گوی با ایسنا اظهار کرد: امروز گاز گرفتگی در یک مجتمع مسکونی در خیابان طالب آملی، به مرکز اورژانس ۱۱۵ این شهر اطلاع داده شد.

وی افزود: تیم‌های فوریت پزشکی بلافاصله به محل اعزام شدند و پس از بررسی وضعیت، پیرزن ۷۰ ساله در اتاق خواب دچار گازگرفتگی شده بود و جان خود را از دست داد.

اشکپور، تصریح کرد: چهار نفر دیگر نیز شامل یک مرد و زن و یک پسر بچه ۳ ساله و یک دختر ۱۵ ساله در این مجتمع مسکونی دچار مسمومیت با گازمونوکسیدکربن شدند. مصدومان این حادثه پس از انجام اقدامات فوریت‌های پزشکی برای ادامه درمان به بیمارستان امام رضا(ع) آمل انتقال یافتند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
گازگرفتگی آمل
ارسال پیام
captcha