پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۴۲۷۰۵۲
۱۴:۱۷
۱۳۹۵/۱۱/۲۶

کلاهبرداری با ترفند رادیو قرآن

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی خراسان‌شمالی نسبت به ترفند جدید کلاهبرداران از طریق تماس از رادیو قرآن خبر داد.
۱۴:۱۷
۱۳۹۵/۱۱/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علی اعتمادی اظهارکرد: در ماه های اخیر افراد سودجو با استفاده از شگرد جدید کلاهبرداری، از طریق تلفن و برنده شدن در مسابقات مختلف اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.

وی افزود: این افراد با ترفند تماس از سوی رادیو قرآن و اعلام برنده شدن در مسابقه به مبلغ 50 میلیون ریال وجه نقد و سفر زیارتی به کربلا، اقدام به گرفتن رمز دوم کارت بانکی کرده و مبلغی را از حسابشان برداشت می‌کنند.

اعتمادی با بیان اینکه این کلاهبرداران در روزهای پایانی هفته و ایام تعطیلات با شهروندان تماس می‌گیرند، عنوان کرد: شهروندان به هیچ عنوان پاسخ اینگونه تماس‌ها را ندهند و تحت هیچ شرایطی اطلاعات شخصی و بانکی را در اختیار آنان قرار ندهند و فریب پیشنهادهای واهی عوام فریبانه کلاهبرداران را نخورند.

وی ضمن هشدار در خصوص برداشت‌های غیر مجاز اینترنتی از حساب بانکی کاربران از شهروندان خواست رمز اول و دوم حساب های بانکی خود را بلافاصله پس از دریافت کارت های بانکی و به صورت دوره ای  تغییر دهند.

وی خاطرنشان کرد: شهروندان می توانند در صورت کسب اخبار و اطلاعات و یا مشاهده‌ هر گونه تخلفات یا جرایم اینترنتی مراتب را از طریق وب سایت پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.ir بخش "تماس با ما" در میان بگذارند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
کلاهبرداری
ارسال پیام
captcha