کد خبر: ۴۳۵۳۵۶
تاریخ انتشار : ۰۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۶
سرپرست اورژانس کشور:

18هزار مصدوم تصادفات رانندگی از ابتدای سفرهای نوروزی به بیمارستان منتقل شدند/629 نفر دچار گازگرفتگی شدند

سرپرست اورژانس کشور گفت: از ابتدای اجرای طرح سلامت نوروزی تاکنون 17 هزار و 934 مصدوم تصادفات رانندگی و حدود 31 هزار بیمار حوادث غیر ترافیکی به بیمارستان منتقل شدند.
آفتاب‌‌نیوز : پیر حسین کولیوند روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: با آغاز سفرهای نوروزی و از 25 اسفند که طرح سلامت نوروزی اورژانس کشور نیز آغاز شد تاکنون (یکشنبه 6 فروردین) در مجموع 94 هزار و 671 ماموریت اورژانسی در کشور انجام شده است که از این تعداد 20 هزار و 987 ماموریت ترافیکی و 73 هزاز و 684 ماموریت غیر ترافیکی بوده است.

وی گفت: در ماموریت های ترافیکی، 17 هزار و 934 مصدوم به بیمارستان منتقل شدند و دو هزار و 169 مصدوم دیگر در محل حادثه به صورت سرپایی درمان شدند.

نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در طرح سلامت نوروزی ادامه داد: در ماموریت های غیر ترافیکی نیز 31 هزار و 338 بیمار به بیمارستان منتقل شدند و 15 هزار و 438 بیمار دیگر در محل به صورت سرپایی درمان شدند.

به گفته کولیوند از این بیماران، هشت هزار و 899 یبمارتنفسی، 10 هزار و 124 بیمار قلبی، سه هزار و 29 بیمار گوارشی بودند و 629 نفر دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شدند.

وی گفت: روز شنبه پنجم فروردین نیز هزار و 766 مصدوم تصادفات رانندگی و دو هزار و 834 بیمار غیر ترافیکی در سطح کشور به بیمارستان منتقل شدند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین