پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۶:۰۵
کد خبر:۴۳۵۵۱۶
۱۳:۲۷
۱۳۹۶/۰۱/۰۷
در واکنش به ادعای مقامات بحرین علیه ایران؛

قاسمی: بحرین از تکرار ادعاهای بی اساس دست بردارد

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران ادعای جدید مقامات بحرینی در خصوص ارتباط یک گروه به اصطلاح تروریستی دستگیر شده با ایران را واهی و بی اساس خواند و از آن کشور خواست به جای فرافکنی و تکرار ادعاهای بی اساس، حقوق شهروندان خود را رعایت کند.
۱۳:۲۷
۱۳۹۶/۰۱/۰۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب، به گزارش روز دوشنبه ایرنا، بهرام قاسمی افزود: دولت بحرین بهتر است به جای فرافکنی های بی ثمر و تکراری، تلاش خود را معطوف به رعایت حقوق شهروندان بحرینی، پایان دادن به سرکوب و بازداشت علما و اعطای آزادی بیان به تمام اقشار جامعه بحرین کند.

وی ادامه داد:جای تعجب است که مقامات بحرینی همچنان بر تکرار ادعاهای، دروغ بی اساس و بی حاصل خود و اتهام زنی به جمهوری اسلامی ایران اصرار دارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه به دولت بحرین‌ توصیه کرد با رعایت حسن همجواری با همسایه شمالی خود، از تکرار این اتهامات بیهوده و بی پایه و اساس دست بردارد و مسائل داخلی خود را هوشمندانه، با درایت و خرد ورزی بیشتر تدبیر کند.

به گزارش ایرنا وزارت کشور بحرین روز گذشته از بازداشت یک گروه تروریستی خبر داد و بار دیگر مدعی شد این افراد با ایران در ارتباط بوده‌اند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
بهرام قاسمی
ارسال پیام
captcha