پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۴۳۵۷۳۶
۱۷:۰۴
۱۳۹۶/۰۱/۰۸

زنده‌گیری مار در یک باب منزل مسکونی گچساران

زنده‌گیری مار در یک باب منزل مسکونی گچساران
مسئول آتش‌نشانی‌های گچساران گفت: یک مار 110 سانتی‌متری در یک باب منزل مسکونی شهزستان گچساران زنده‌گیری شد.
۱۷:۰۴
۱۳۹۶/۰۱/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،
«کامبیز افشین‌پور»، افزود: با فرارسیدن فصل بهار شهروندان باید برخی نکات ایمنی را در خصوص جانواران و خزندگان رعایت کنند.

وی خاطرنشان کرد: یک مار 110 سانتی‌متری در یک باب منزل مسکونی شهرستان گچساران در ساعت 16 دوشنبه 7 فروردین‌ماه زنده‌گیری  شد.

مسئول آتش‌نشانی‌های گچساران تصریح کرد: این مار در منزل مسکونی محله پانصد دستگاه مستقیم این شهرستان صید شده است.

افشین‌پور افزود: مأموران آتش‌نشانی پس از دریافت گزارش مبنی بر حضور یک مار در منزل مسکونی سریعاً خود را به محل رسانده و این مار را زنده صید کردند.

وی گفت: مار صید شده در بیابان‌های اطراف شهرستان گچساران رها شد.

 مسئول آتش‌نشانی‌های گچساران خاطرنشان کرد: شهروندان در مواجهه با جانوران خطرناک مانند مار از هرگونه اقدام پرهیز کرده و سریعاً به آتش‌نشانی گزارش دهند.

افشین‌پور یادآور شد: این اولین زنده‌گیری مار در سال 96 در گچساران است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha