کد خبر: ۴۴۳۸۶۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۶

دیه جان‌باختگان معدن آزادشهر، 210 میلیون تومان

رئیس کل بیمه مرکزی اعلام کرد: جانباختگان حادثه معدن یورت گلستان تحت پوشش بیمه مسئولیت بودند و خسارت آنها پرداخت خواهد شد.
آفتاب‌‌نیوز : عبدالناصر همتی در گفت‌وگو با فارس،گفت: با توجه به پوشش بیمه مسئولیت معدن یورت گلستان توسط شرکت سهامی بیمه آسیا در حد 210 میلیون تومان برای هر نفر، شرکت مذکور مبلغ خسارت را به بازماندگان جانباختگان حادثه در اسرع وقت پس از طی مراحل قانونی پرداخت خواهد کرد.

همتی در مورد بیمه شهدای آتش‎نشان حادثه پلاسکو نیز اظهار داشت: خوشبختانه فرآیند تعیین انحصار وراثت به نتیجه رسیده و امروز خسارت مربوط به بیمه عمر و حادثه آتش‎نشانان برای هر نفر 223 میلیون تومان پرداخت شد؛ تا پایان هفته نیز دیه مربوط به بیمه مسئولیت آنها در حد 190 میلیون تومان برای هر نفر به بازماندگانشان پرداخت خواهد شد.

رئیس کل بیمه مرکزی در پاسخ به سئوالی در مورد پرداخت خسارت جانباختگان قطار دامغان نیز گفت: شرکت بیمه پارسیان خسارت بیمه مسئولیت 20 نفر از جانباختگان را پرداخت کرده است و به تدریج بقیه را نیز با تکمیل پرونده آنها پرداخت می‎کند.

همتی تأکید کرد: علی‎رغم زمان‎بر بودن پروسه تعیین ورّاث و فرایند تعیین تکلیف و پرداخت خسارت این نوع بیمه‎نامه‎ها که از نوع مسئولیت است، مسئولین شرکت‎های بیمه تلاش می‎کنند در حداقل زمان ممکن تعهدات خود را ایفا نمایند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۶
1
0
واقعا تاسف بار که فکر میشه با چندر غاز میشه مشکلات حل بشه واقعا خلایق هرچی لایق
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین