آفتابنیوز : متخصصان تغذیه برای جلوگیری از تشنگی و گرسنگی در روزهای ماه مبارک رمضان هشت ماده غذایی و نوشیدنی را توصیه میکنند:
١ - نوشیدن آب میوههای مخصوص هر منطقه مثل تمرهندی، زردآلو، آب و سرشیر که باعث عدم تشنگی در روز میشود.
٢ - خوردن میوه هایی با پوست کلفت و پر آب مانند هندوانه، طالبی، کیوی و آناناس
٣ - سبزیجات به دلیل داشتن مقدار مناسبی آب گزینههای مناسبی برای رفع تشنگی است
٤ - خوردن سه عدد خرما و نصف فنجان آب یا شیر کم چرب موقع افطار
٥ - غذاهای غنی شده با سبزیجات
٦ - آش مخلوط از سبزیجات پخته از بهترین غذاهای ماه رمضان است که هم جسم را سیراب میکند و هم مانع تشنگی میشود.
٧ - خوردن وعدههای غذایی کم و با فاصله بعد از افطار
٨ - نوشیدن آب و آبلیمو به مقدار کافی در سحر برای جلوگیری از تشنگی مفید است
چه چیزهایی را مصرف نکنیم؟
همانطور که خوردن بعضی مواد غذایی در ماه رمضان توصیه میشود، نخوردن یا کم خوردن بعضی مواد غذایی دیگر نیز توصیه میشود مثل نمک با غذاهای پر ادویه و نوشیدنیهای گاز دار که باعث خشکاندن آب بدن میشود.
همچنین پرهیز در مصرف چای، قهوه و شیرینیها در افطار موجب تشنگی در طول روز میشود.
منبع:میزان