پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۴۵۰۹۴۸
۱۹:۱۰
۱۳۹۶/۰۳/۱۶
برنده بازی برابر ازبکستان ما خواهیم بود

فرکی: برای باشگاه سایپا آرزوی موفقیت می‌کنم/ من و دایی «معلم و شاگرد» بودیم

سرمربی فصل گذشته سایپا برای این تیم در فصل پیش‌رو آرزوی موفقیت کرد.
۱۹:۱۰
۱۳۹۶/۰۳/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز،
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری میزان، حسین فرکی امروز (سه‌شنبه) در حاشیه مراسم معارفه علی دایی گفت: این اتفاق باید فرهنگ شود. هر جابه جایی باید در فضای دوستانه و منطقی صورت بگیرد تا روح ورزش از بین نرود. دلیلی نداشت که این اتفاق نیفتد. من هر جایی بودم، به بهانه‌های مختلف چنین اتفاقی افتاده و خوشحالم باشگاه سایپا انتخاب خوبی کرده و چنین مراسمی گرفته است. برای باشگاه سایپا، رضا درویش و کادر فنی جدید سایپا آرزوی موفقیت می‌کنم. دایی را دوست دارم و من او معلم و شاگرد بودیم و ایشان رسم ادب را به جا آورد.

وی در مورد آینده خود و پیشنهاداتش اظهار داشت: سه پیشنهاد جدی داشتم که مستقیم با این تیم‌ها در ارتباط بودم، ولی نمی‌توانم نامی از آنها ببرم. با این حال، از مدت‌ها قبل تصمیم گرفته بودم پس از 40 سال بازی و مربیگری کردن استراحت موقتی داشته باشم و با یک انرژی مثبت دوباره شروع کنم. این تصمیم شخصی بود و به همین دلیل از کسانی که پیشنهاد دادند، عذرخواهی کردم.

سرمربی پیشین سایپا در خصوص دیدار پیش‌روی تیم ملی ایران مقابل ازبکستان در بازی‌های مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه عنوان کرد: به نظرم بازی‌های مقدماتی برای ایران تمام شد و قطعا برنده این بازی هم خواهیم بود. پیش‌بینی صعود به واقعیت نزدیک شده و بدون شک برنده بازی برابر ازبکستان هم ما خواهیم بود و دیگر نگران صعود به جام جهانی نخواهیم بود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
دایی فرکی
ارسال پیام
captcha