آفتابنیوز : بستنیهای غیر پاستوریزه مهمترین عامل ابتلای ایرانیها به تب مالت
محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به خطرزا بودن بستنیهای غیرپاستوریزه و کرههای محلی اظهار کرد: اگر در هنگام مصرف شیر آن را حرارت ندهیم و یا از مواد لبنی غیر پاستوریزه استفاده کنیم احتمال شیوع بیماریهای مختلف از جمله تب مالت در افراد دو چندان میشود.
وی عنوان کرد: شیرهایی که قبل از مصرف تصفیه نشده و به طور کلی عمل پاستوریزه و همونونیژه برای آن صورت نگرفته است احتمال شیوع بیماریهای مختلف دامی به انسان را افزایش میدهد و به همین خاطر من توصیه میکنم که از مصرف بستنی و لبنیات محلی که از شیر غیر پاستوریزه استفاده شده به هیچ عنوان مصرف نکنند.
عزیزی ادامه داد: اگر افراد بستنیهای محلی و یا شیرهای غیرپاستوریزه استفاده کنند میکروبهای موجود در بدن دام از بین نمیرود به همین خاطر در هنگام مصرف باعث بروز بیماری تب مالت در افراد میشود.
وی یادآور شد: مصرف بستنی غیر پاستوریزه و لبنیات محلی خطر بروز بیماری تب مالت را افزایش میدهد.