آفتابنیوز : سرویس سلامت- دانشمندان انجمن قلب آمریکا هشدار میدهند که استفاده از روغن نارگیل به همان اندازه استفاده از کره و گوشت گاو دارای چربیهای اشباع شده برای بدن مضر است.
به گزارش آفتابنیوز؛ در گزارش تازه منتشر شده انجمن قلب امریکا آمده است که روغن نارگیل حاوی شش برابر چربی اشباع شده بیش از روغن زیتون است. این روغن حاوی چربیهای اشباع ناسالم است و باعث افزایش میزان کلسترول میشود. سطح بالای کلسترول بد ال دی ال در خون میتواند خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد.
در ارزیابی تازه مشخص شده است که روغن نارگیل حتی چربی اشباع بیشتری در مقایسه با گوشت خوک و کره دارد و میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش دهد.
این روغن در دمای اتاق به صورت جامد است. افزایش کلسترول ال دی ال بر اثر مصرف روغن نارگیل میتواند به آرامی باعث انسداد جریان خون و رسوب در دیواره شریانها شود.
روغن نارگیل شامل ۸۲ درصد چربی اشباع شده است در حالی که این میزان در گوشت خوک شامل ۳۹ درصد و در گوشت گاو شامل ۵۰ درصد است.