پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۴۵۶۵۹۵
۰۷:۳۴
۱۳۹۶/۰۴/۰۸

این دختر جوان ملکه زیبایی داعش شد!/عکس

دختر اتریشی که ملکه زیبایی داعش نام گرفته، در سوریه برای جهاد نکاح حضور یافته بود تا این که زمان مرگش فرا رسید و به طرز عجیب و مشکوکی جان خود را از دست داد.
۰۷:۳۴
۱۳۹۶/۰۴/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز، دختر اتریشی که ملکه زیبایی داعش نام گرفته، در سوریه برای جهاد نکاح حضور یافته بود تا این که زمان مرگش فرا رسید و به طرز عجیب و مشکوکی جان خود را از دست داد. گروه تروریستی داعش با اهداف شوم آمریکا و کشورهای عربی برای ضربه زدن به اسلام و به آشوب کشیدن منطقه به وجود آمد و برای جذب نیرو از پول تا مسائل جنسی دریغ نکردند.

این دختر جوان ملکه زیبایی داعش شد!/عکس

به گزارش آریا، بنا به گزارش رسانه های اجتماعی یکی از دو دختر نوجوان بوسنی الاصل مقیم اتریشی که به گروه تروریستی داعش پیوسته بودند جان خود را از دست داده اند.

سامرا کیزونوفیتش ۱۶ ساله و سابینا سیلموفیتش ۱۵ ساله ۶ ماه پیش از خانه خود در وین به مقصد سوریه فرار کردند. داعش به دلیل زیبایی این دو دختر از آنان به منظور به دام انداختن جوانان و جذبشان از طریق شبکه های اجتماعی سو استفاده میکرد.

با خبر کشته شدن سامرا طی تماس هایی که با خانواده وی برقرار شده مشخص نیست در درگیری کشته شده است و یا از طریق بیماری جان داده و یا این که خودکشی کرده باشد.

آن ها طی یک نامه به خانواده خو گفته بودند که ما برای جهاد علیه دشمنان اسلام رفته و مانند مردان می جنگیم. ما به خاطر خدا میجنگیم و به خاطر او خواهیم مرد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۲
حیف اون کشوری که ترک کردی وبه طرف اون جانوران رفتی خیلی ها قدر خوشی وآرامش خاطر رو نمی دوند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۱
نوجوانهای 15 و 16 ساله ساکن اروپا که احتمالا جذب هیجان داعشی شدند و سر خود را بر باد دادند!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۸
حقش بود
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۸
زنها زود باور اند بیشتر از مردان فریب می خورند
پاسخ
ناشناس
به خطر همینه که 99 درصد داعشیا مردن دیگه؟؟؟
حرف عجیبی زدی!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۸
جهاد نكاح همون روسپى گريه به سبك داعش
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۸
همون بهتر که مردند .
پاسخ