پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۴۵۶۹۳۸
۱۰:۰۲
۱۳۹۶/۰۴/۰۹

ویلیامز موجب مرگ یک نفر شد

تنیسور مشهور آمریکایی در یک حادثه رانندگی مرگ یک پیرمرد را رقم زد.
۱۰:۰۲
۱۳۹۶/۰۴/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز،
 ونوس ویلیامز تنها چند روز به شروع مسابقات  تنیس ویمبلدون ممکن است با مشکل بزرگی رو به رو شود. وب سایت TMZ آمریکایی فاش کرد که بانوی پیشین شماره یک جهان مسوول حادثه رانندگی رخ داده در نهم ژوئن است. در این اتفاق یک مرد ۷۸ ساله جان خود را از دست داد.

همسر مقتول درباره این حادثه به پلیس گفت: در حال رانندگی  میان بلوار نورث لاک و بالن ایسلس بود که ناگهان ویلیامز با اتومبیلش رو به رو آن‌ها ظاهر می‌شود. تنیسور آمریکایی به پلیس اعتراف کرده قصد دور زدن داشته است و به خاطر ترافیک ناگهان چنین تصمیمی می‌گیرد که در نهایت منجر به چنین حادثه‌ای می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از آس،بارسون پس از این حادثه به بیمارستان انتقال داده می‌شود و پس از دو هفته جان خود را به علت ضربه مغزی از دست می‌هد. همسرش دراین حادثه دچار چند شکستگی شد. پلیس ویلیامز را در این حادثه مقصر می‌داند.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
ونوس ویلیامز
ارسال پیام
captcha