هوای ایران گرم تر می شود
در برخی از نقاط کشور به ویژه زابل، شاهد وزش باد به همراه گرد و خاک شدید خواهیم بود و بهتر است افراد در این شرایط از ترددهای بی مورد در سطح شهر خودداری کنند.
به گزارش آفتاب نیوز، کارشناس سازمان هواشناسی از گرم شدن دمای هوا در سراسر کشور خبرداد.
به گزارش میزان، فریبا گودرزی گفت: از روز دوشنبه شاهد گرمتر شدن دمای هوا در سراسر کشور خواهیم بود.
وی افزود: این افزایش بین ۵ تا ۹ درجه سانتی گراد است و توصیه میشود در این شرایط افراد به هشدارها در رابطه با مصرف بهینه انرژی توجه بیشتری داشته باشند.
کارشناس سازمان هواشناسی از وزش باد شدید در ۷ استان کشور خبرداد و تصریح کرد: از بعد از ظهر امروز یکشنبه شاهد وزش باد نسبتا شدید در برخی از استانهای کشور نظیر تهران، سمنان، البرز، قزوین، مرکزی، اصفهان و قم شاهد وزش باد نسبتا شدید خواهیم بود.
گودرزی با اشاره به استمرار گرد و غبار در برخی از نقاط کشور خاطرنشان کرد: در برخی از نقاط کشور به ویژه زابل، شاهد وزش باد به همراه گرد و خاک شدید خواهیم بود و بهتر است افراد در این شرایط از ترددهای بی مورد در سطح شهر خودداری کنند.