آفتابنیوز : به نقل از بی بی سی عربی،محمد کرم مدیر توسعه شرکت 'امرسون' در منطقة خاورمیانه وآفریقا گفت: در کشورهای عربی، هر شهروند به تنهائی سالی ۲۵۰ کیلوگرم غذا را به هدر میدهد که این مقدار در اعیاد و مناسبتها به ۳۰۰ تا ۳۵۰ کیلوگرم میرسد.
بر اساس گزارش سازمان خواربار جهانی، دو سوم مواد غذایی در جهان دور ریخته میشود که معادل یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تن در سال است. در حالیکه برای از بین بردن قحطی وگرسنگی در جهان یک چهارم همین غذایی که مردم دنیا دور میریزند، کافی است.
ارزش مواد غذایی که سالانه در کشورهای صنعتی دور ریخته میشود حدود ۶۸۰ میلیون دلار است. این مقدار در کشورهای در حال توسعه به ۳۰۰ میلیون دلار در سال میرسد.
فائو، نبود فرهنگ وآگاهی لازم را از مهمترین دلایل اسراف در مصرف مواد غذایی در جهان برشمرد.
بی بی سی در گزارش خود افزود: برای تولید یک عدد سیب رسیده، ۷۰ لیتر و برای تهیه یک ساندویج همبرگر دو هزار و ۵۰۰ لیتر آب مصرف میشود.
بر اساس گزارشهای پیشین سازمان خواروبار جهانی، ۷۹۵ میلیون نفر در جهان، در سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶، از گرسنگی و سوء تغذیه رنج میبردند.