صفحه نخست » عمومی
کد خبر: ۴۵۸۴۳۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۹
ابراهیم رئیسی به روحانیون فرمان آتش به اختیار داد
دادستان ویژه روحانیت کل کشور و تولیت آستان قدس رضوی گفت: علمای دینی و روحانیون امروز باید نیاز جامعه را بشناسند و بر آن اساس فعالیت کنند.
آفتابنیوز :
حجت الاسلام ابراهیم رئیسی ظهر چهارشنبه در همایش روحانیت، صیانت و پیشگیری در ارومیه با بیان اینکه روحانیت اثرگذارترین جریان معاصر به شمار می رود اظهارداشت: علما و روحانیون مرزبانان فرهنگی، فکری، اخلاقی و اندیشه ای جامعه هستند.
وی با تاکید بر اینکه دشمن از هیچ خباثت، توطئه و دسیسهای برای کاهش جایگاه اثرگذاری روحانیت در جامعه فروگذار نیست افزود:همین مسئله موجب حساسیت و توجه دشمنان به قشر روحانیت در جهت کاستن از اثرگذاری آن می شود.
حجت الاسلام رئیسی ادامه داد: سیاسی بودن روحانیت به معنای حضور در یک حزب و دسته سیاسی نیست، به معنای آن است که طلبه نیاز اقتضائات زمان را بشناسد و متناسب با آن شرایط نقش و وظیفه خود را ایفا کند.
دادستان ویژه روحانیت کل کشور و تولیت آستان قدس رضوی با اعلام اینکه رهبر معظم انقلاب در سخنان خود در خصوص نفوذ هشدار داده اند گفت: دشمنان قصد دارند در جامعه روحانیت هم مانند سایر نهاد ها و ارگان های تاثیر گذار نفوذ کنند.
روحانیون آتش به اختیار باشند
وی در ادامه با بیان اینکه سازش راه حل مشکلات جامعه امروز نیست و هزینه آن به مراتب بیشتر از چالش است افزود: روحانیون در مقابل انحراف ها مقاومت کنند.
دادستان ویژه روحانیت کل کشور و تولیت آستان قدس رضوی، روحانیون باید در هر دوره ای مقابل انحراف ها مقاومت کنند و با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب آتش به اختیار باشند.
حجت الاسلام رئیسی در ادامه همچنین با اشاره به طرح شبهه افکنی دشمنان اعلام کرد: ضروری است که روحانیون با امر به معروف با اقدامات دشمنان مقابله کنند.
وی یاد آور شد: شما ببینید افرادی همچون سید حسن نصرالله و مجاهدان جبهه مقامت را چقدر ترور شخصیت میکنند؟ دلیلش آن است که یک عالم دینی و آشنا به درد مردم، جامعه را بیدار می کند.
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۳
رییسی ..... که یه کسی مثل تتلو رو آورد که کلی رایش ریخت و حتی شریعتمداری هم بهش رای نداد .......خیلی ها ایمانشون قویه ولی مغز ندارن .
آقای رییسی مالیات آستان قدس و شرکت های وابسته تمام و کمال باید پرداخت گردد.
چرا سعی دارید خبر کسانی رو که یک شبه در سطح جامعه معروف شدن همیشه در صدر اخبارتون قرار بدین هدفتون چیست؟ این افراد یزور یارانه 250 تومنی و تخریب دولت مطرح شدن و نتیجه انتخابات رو هم دیدند شما روزنامه نگارا دست از سرشون بر نمی دارید

