پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۱:۱۹
کد خبر:۴۶۱۲۹۰
۰۱:۰۴
۱۳۹۶/۰۴/۲۷

آشتی‌کنان بهنوش بختیاری و تتلو!+تصاویر

آشتی‌کنان بهنوش بختیاری و تتلو!+تصاویر
مراسم جشن یک سالگی «فارس پلاس» در حالی برگزار شد که عزت الله ضرغامی و نظام الدین موسوی (مدیرعامل خبرگزاری فارس) و حمید رسایی تقدیرنامه امیرحسین مقصودلو (تتلو) را اهدا کردند.
۰۱:۰۴
۱۳۹۶/۰۴/۲۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
مراسم یک سالگی «فارس پلاس (زیرمجموعه خبرگزاری فارس) عصر یکشنبه ۲۵ تیر درحالی در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد که امیرحسین مقصودلو مورد تقدیر حاضران قرار گرفت.
 
در این مراسم بسیاری از چهره‌های اصولگرا حضور داشتند و در بخشی از این برنامه امیرحسین مقصودلو (تتلو) با دعوت مجری برنامه به روی صحنه آمد و تقدیر نامه خود را در حضور نظام الدین موسوی (مدیرعامل خبرگزاری فارس)، عزت الله ضرغامی و همچنین حمید رسایی دریافت کرد.
 
همچنین مراسم آشتی کنان بهنوش بختیاری و امیرحسین مقصودلو در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.
 
به گزارش ایلنا، بهنوش بختیاری در بخشی از این برنامه پشت تریبون قرار گرفت و گفت: خوشحالم که این مراسم در سالروز ده سالگی ازدواج من اتفاق می‌افتد. البته من پیش‌تر با تتلو آشتی بودم. ایشان انسان بسیار مقاومی است که در مقابل بسیاری از انتقاد‌ها دوام آورده است. آزادی بیان این نیست که هر چه ما می‌گوییم درست. این خبرگزاری فارس تنها جایی بود که در این مدت از من حمایت کرد. من از این دوستان بسیار سپاسگزارم.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
بهنوش بختیاری
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
سورنا
-
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۵/۰۲
چرا این دوتا انقدر گوشت تلخ هستن؟؟؟؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۹
کبوتر با کبوتر باز با باز
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
خلایق هرچه لایق
پاسخ
ملت
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
واقعا برای خودم متاسف شدم . ظاهرا دراین مملکت هرچه بی بندوبارترباشی از ارج و منزلت بیشتری برخورداری . برای خانم بختیاری هم باید متاسف بود که این شخص باآن عکسهای آنچنانی رافردی مقاوم می داند .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
خدایا از تو می خوام که این دو نفر را بدون نوبت شفا بدی....... الهی آمین
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
دو چهره منفور نزد مردم
پاسخ
سلمان
6میلیون فالوور منفوریته؟
عجب تو خوبی
رز
روهم 10میلیون فالوور دارن عمو جمع کن زووووووووووووووود
ناشناس
خاک بر سر اون انسانی که طرفدار یک چنین انسان های تهی از عقل و شعوری باشه

مواد مخدر و قلیون هم طرفدار زیاد دارن