کد خبر: ۴۶۳۶۲۹
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۴
محمدعلی پورمختار اعلام کرد:

قول سیف برای حل دوماهه مشکل سپرده‌گذاران مؤسسات مالی

نماینده بهار و کبودرآهنگ در مجلس گفت: چنانچه رئیس کل بانک مرکزی در مورد حل دوماهه مشکل سپرده گذاران مؤسسات مالی بدقولی کند تحقیق و تفحص از بانک مرکزی به جریان می‌افتد.
آفتاب‌‌نیوز :
محمدعلی پورمختار نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، گفت: ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی قول داده تا ظرف یک تا دو ماه آینده مشکلات سپرده گذاران موسسات مالی همچون آرمان و کاسپین مرتفع شود.

وی افزود: چنانچه سیف در این رابطه بدقولی کند و مشکلات سپرده گذاران این مؤسسات تا یکی دوماه آینده مرتفع نشود تحقیق و تفحص از بانک مرکزی به جریان می‌افتد.

عضو کمیسیون قضایی مجلس اظهارداشت: پیش از این تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در مجلس کلید خورد که با توجه به قول‌ها و وعده‌های رئیس کل بانک مرکزی برای حل مشکل سپرده‌گذاران مؤسسات مالی، تحقیق و تفحص موقتاً متوقف شد تا نتیجه کار مشخص شود.

پورمختار در پایان خاطرنشان کرد: ظرف چند روز گذشته طرحی برای حل مشکل سپرده‌گذاران از سوی رئیس کل بانک مرکزی ارائه شده و سیف گزارشی را در مورد اقدامات انجام شده ارائه کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین