ورزشی » عمومی
کد خبر: ۴۶۴۸۰۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۶
رابطه شیطانی دروازه بان لیگ برتری با دختر جوان
رابطه غیراخلاقی دروازه بان مطرح یک تیم شهرستانی با یک دختر جوان, باعث دردسرهایی برای وی شده است.
آفتابنیوز :
البته این که وسط این دعواها و شکایت ها و کشمکش ها چه اتفاقاتی افتاد و چه قول و قرارهایی گذاشته شد بر ما پنهان است اما بعدا شنیده شد جناب دروازه بان به خاطر خطر محرومیت طولانی مدت و آبروریزی یک سری امتیازاتی جز ازدواج داد تا از این پرونده جنجالی نجات یابد.
منبع: رکنا
خانم مهندس نسبتا جوان تهرانی که اتفاقا وضع و کار و شغل خوبی هم داشت و تحصیلاتش را تا حد کارشناسی ارشد رشته کاری اش رسانده بود هیچ وقت فکر نمی کرد مانند دختران نوجوان پانزده،شانزده،هفده… ساله فریب آقای دروازه بان خوش قد و بالای تیم مطرح شهرستانی را بخورد و خامش شود.
این اتفاق اما افتاده بود و آقای دروازه بان با وعده ازدواج با خانم مهندس او را به دست آورده بود و بعد از مدتی سیر شدن رهایش کرده بود.
وکیل زبردست خانم مهندس کار را به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال و دادگاه و پزشکی قانونی هم کشاند و در نهایت دو طرف حاضر شدند با هم مصالحه کنند.البته این که وسط این دعواها و شکایت ها و کشمکش ها چه اتفاقاتی افتاد و چه قول و قرارهایی گذاشته شد بر ما پنهان است اما بعدا شنیده شد جناب دروازه بان به خاطر خطر محرومیت طولانی مدت و آبروریزی یک سری امتیازاتی جز ازدواج داد تا از این پرونده جنجالی نجات یابد.
منبع: رکنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۲
اگه شیطانی نقش داشته، یا در هر دو بوده یا در هیچکدام!
اگر مثل کشورهای دیگه اینقدر سانسور خبری نداشتیم الان حال و اوضاع بهتری داشتیم چون افراد از ترس آبروریزی رعایت میکردن اما در کشور ما یا اسامی اعلام نمیشه یا م.ز ب.ز ش.ز و اینجوریا میشه و همین امر یک حاشیه امنیت برای مشاهیر درعرصه فوتبال سینما سیاست و ... ایجاد کرده است.

